Zobacz pełną wersję : F3 - naprawa Trojmiasto
Czy ktos slyszal, czy ktos wie, gdzie w Trojmiescie jest dobry serwis, ktory naprawi mi F3?
Dzieki.
http://fotocomplex.republika.pl/
http://fotocomplex.republika.pl/
Wielkie dzięki.
Musashi_Miyamoto
10-04-2007, 07:04
Ja polecam OK Serwis:)
http://www.okserwis.com.pl/index.php?sub=kontakt
Ja polecam OK Serwis:)
http://www.okserwis.com.pl/index.php?sub=kontakt
Co, jesli mozesz powiedziec , naprawiales w OK Serwis?
Z tego co widze na stronie to raczej specjalizuja sie w czym innym ale jak kto woli:)
Z tego co widze na stronie to raczej specjalizuja sie w czym innym ale jak kto woli:)
tez mam takie wrazenie ... pojade dzis do Gdyni.
Musashi_Miyamoto
10-04-2007, 11:17
mają 2 stronki (pomyłka już1;)), co naprawiałem w OK Serwis. Zacznę od drobiazgów, Yashica z którą, nikt nie dał rady oprócz na sobótki, gdzie po 2 tyg. przestała chodzić w OK, zrobili to dostałem 6 mieś gwarancji i działa do dziś, Praktica a nawet 2, F-801s i zawsze serwisowałem tam optykę. Uważam ten serwis za solidny i konkret, przed zrobieniem usługi robią kosztorys, dzwonią podają cenę i pytają czy robić. Co do fotek robionych przez Nich, nie wiem od kiedy mają to w ofercie, ale może z kimś się dogadali lub robią to po pracy(czy dobry serwisant, nie może robić dobrych fotek na ślubie;) żyjemy w czasach gdzie prawie każdy dorabia). Przez około 4 lata korzystałem z tego serwisu i dużo znajomych również. nie mogę powiedzieć o Nich złego zdania i mam nadzieję, że wasze złe wrażenie to tylko wrażenie, bo właśnie dziś idę czyścić optykę u Nich:)
... bo właśnie dziś idę czyścić optykę u Nich:)
Dzieki za wyczerpujaca informacje. Moje obawy zostaly rozwiane. Pewnie przejde sie do nich z optyka.
Musashi_Miyamoto
10-04-2007, 18:52
To naprawdę dobry serwis, polecił mi go kiedyś Gdański fotograf reklamowy, serwis się mieści na Czarnym Dworze na Przymorzu z tyłu bloków Leningradzkich;) tam gdzie była większość hurtowni foto, są mili i uprzejmi a pan Remigiusz to naprawdę fachowiec, jeśli czegoś nie będą w stanie zrobić, to się nie biorą lub mówią, że naprawa jest nie opłacalna tak miałem z cyfrą HP. Dziś byłem zostawiłem szkiełka do wyczyszczenia i prosiłem o przeglądzik, kupione używki więc nie wiem czy ktoś odpowiednio dbał i smarował;) Sigme też u nich robię bo w serwisie zaśpiewali 440pln minimum. Jutro oddzwonią z przygotowanym kosztorysem. Trzymają się terminów, nie ma obsuw jak ma coś takiego wyniknąć dzwonią i informują. S2 pro też tam chciałem czyścić, lecz wysłałem do Fuji Polska, chciałem znać przebieg aparatu;) i powiem szczerze dziś tego żałuję, bo dzwoniłem do nich po raz kolejny i po raz kolejny Mnie ściemniano (3 tyg. bez aparatu, w którym chciałem wyczyścić lecz nie musiałem matrycę i poznać przebieg porażka). Jeśli chodzi o OK Serwis jest naprawdę OK;) Pozdrawiam Jaca
Musashi_Miyamoto
11-04-2007, 15:58
Dziś wróciłem z serwisu:) Jestem bardzo mile zaskoczony. Obiektywy były w bdb stanie, wyczyszczono mi tylko zewnętrzne soczewki, powiedziano aby zmienił filterki bo są do bani, a jak zapytałem ile płacę usłyszałem zero złotych:) to Mnie naprawdę zaskoczyło dałem panom 10 na browar;) co do fotek na ich stronie, nie wiem czy to oni robi a czy ktoś z hurtowni FotoMat, mają wspólne wejście są w przeciwległych pomieszczeniach, osobiście myślę że zdjęciami zajmują się raczej ludzie z FotoMat, a OK Serwis podsyła im potencjalnych klientów, jak i na odwrót, robiąc sobie reklamę w 2 strony:)) Pozdrawiam i po dzisiejszej wizycie polecam:)
Dzieki za te konkretne info!!!
Taaak, te informacje sa wyczerpujace, duuuzo bardziej niz ich stronka :-)
Taaak, te informacje sa wyczerpujace, duuuzo bardziej niz ich stronka :-)
To moze jesli sie zdecydujesz dac im swego Nikosia podzielisz sie z nami opinia...???
Tez bym chetnie dal gdzies sprzet na przeglad, a w naszej "dziurze" nie ma komu... a serwis firmowy w stolicy.
Zanim otrzymalem te informacje bylem z nim juz w Gdyni. Nastepnym razem z pewnoscia dam znac.
...a w naszej "dziurze" nie ma komu...
to prawda ...
Musashi_Miyamoto
11-04-2007, 22:58
Ja czekam na sigmę, ma coś z przysłoną zobaczymy jak sobie poradzą, napewno dam znać. Bo z Fuji po dzisiejszej rozmowie, mam nadzieję odzyskam aparat niebawem haha:))
To moze jesli sie zdecydujesz dac im swego Nikosia podzielisz sie z nami opinia...???
Tez bym chetnie dal gdzies sprzet na przeglad, a w naszej "dziurze" nie ma komu... a serwis firmowy w stolicy.
fotocomplex Gdynia
Zaniose im dzisiaj obiektyw (do OK serwis). Po powrocie podziele sie opinia.