Czy ktos slyszal, czy ktos wie, gdzie w Trojmiescie jest dobry serwis, ktory naprawi mi F3?
Dzieki.
Szukaj
Czy ktos slyszal, czy ktos wie, gdzie w Trojmiescie jest dobry serwis, ktory naprawi mi F3?
Dzieki.
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
Ja polecam OK Serwis
http://www.okserwis.com.pl/index.php?sub=kontakt
Z tego co widze na stronie to raczej specjalizuja sie w czym innym ale jak kto woli![]()
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
mają 2 stronki (pomyłka już1), co naprawiałem w OK Serwis. Zacznę od drobiazgów, Yashica z którą, nikt nie dał rady oprócz na sobótki, gdzie po 2 tyg. przestała chodzić w OK, zrobili to dostałem 6 mieś gwarancji i działa do dziś, Praktica a nawet 2, F-801s i zawsze serwisowałem tam optykę. Uważam ten serwis za solidny i konkret, przed zrobieniem usługi robią kosztorys, dzwonią podają cenę i pytają czy robić. Co do fotek robionych przez Nich, nie wiem od kiedy mają to w ofercie, ale może z kimś się dogadali lub robią to po pracy(czy dobry serwisant, nie może robić dobrych fotek na ślubie
żyjemy w czasach gdzie prawie każdy dorabia). Przez około 4 lata korzystałem z tego serwisu i dużo znajomych również. nie mogę powiedzieć o Nich złego zdania i mam nadzieję, że wasze złe wrażenie to tylko wrażenie, bo właśnie dziś idę czyścić optykę u Nich
![]()
Ostatnio edytowane przez Musashi_Miyamoto ; 10-04-2007 o 20:02 Powód: pomyłka
To naprawdę dobry serwis, polecił mi go kiedyś Gdański fotograf reklamowy, serwis się mieści na Czarnym Dworze na Przymorzu z tyłu bloków Leningradzkichtam gdzie była większość hurtowni foto, są mili i uprzejmi a pan Remigiusz to naprawdę fachowiec, jeśli czegoś nie będą w stanie zrobić, to się nie biorą lub mówią, że naprawa jest nie opłacalna tak miałem z cyfrą HP. Dziś byłem zostawiłem szkiełka do wyczyszczenia i prosiłem o przeglądzik, kupione używki więc nie wiem czy ktoś odpowiednio dbał i smarował
Sigme też u nich robię bo w serwisie zaśpiewali 440pln minimum. Jutro oddzwonią z przygotowanym kosztorysem. Trzymają się terminów, nie ma obsuw jak ma coś takiego wyniknąć dzwonią i informują. S2 pro też tam chciałem czyścić, lecz wysłałem do Fuji Polska, chciałem znać przebieg aparatu
i powiem szczerze dziś tego żałuję, bo dzwoniłem do nich po raz kolejny i po raz kolejny Mnie ściemniano (3 tyg. bez aparatu, w którym chciałem wyczyścić lecz nie musiałem matrycę i poznać przebieg porażka). Jeśli chodzi o OK Serwis jest naprawdę OK
Pozdrawiam Jaca
Ostatnio edytowane przez Musashi_Miyamoto ; 10-04-2007 o 20:07
Skontaktuj się z nami