Zobacz pełną wersję : prosba o zdjecie
witam, mogla by jakas dobra dusza zrobic zdjecie korpusu d50 a konkretnie zamknietej lampy, chodzi o to zeby bylo widac wielkosc szpary miedzy lampa a puszka. z gory dziekuje i pozdrawiam
Szpary w nowych puszkach są mniejsze a w starszych większe...
to miało być zapewne śmieszne?
przeedytowałem
http://img407.imageshack.us/img407/5866/dscf1104oz2.jpg Mam nadzieję że zdjęcie dobre :)
dzieki za zdjecie, chociaz mialem nadzieje ze bedzie wieksza ;-) w sumie nigdy sie jej nie przygladalem ale ostatnio moja kolezanka myslala ze ta lampe sie otwiera ciagnac za nia i probowala to zrobic na sile i nie wiem czy nie wygiela tam czegos ale w sumie ta szpara jest nieduza...
pozdr
ps tekst o szparach niesmaczny ale bardzo zabawny :)
woot, dałeś koleżance wyrywać lampę ze swojej D50 ? :D Nieźle... :P
chciala zdjecia obejrzec :] wiecej sie nie dam ;-)
Sebastiann
09-04-2007, 23:41
Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w D70s jest lekka przerwa, bardzo mała ale jednak, zauważyłem to w pierwszej chwili od wyciągnięcia z pudełka po zakupie ( sklep internetowy ) w moim ex-D50 wszystko było dobrze dopasowane a tu takie coś, potem w sklepie widziałem inne d70s i tez miały takie pasowanie lampki wbudowanej do body, widocznie tak niektóre typy maja i już, teraz po prostu nie zwracam na to uwagi:)
Nie ma się czym przejmować, ważne aby lampa błyskała i sama wyskakiwała kiedy trzeba :) (następnym razem ustaw opcje „slajd show” jak ktoś fotki będzie chciał oglądać :-D )
bears_company
10-04-2007, 00:08
chciala zdjecia obejrzec :] wiecej sie nie dam ;-)
Dobrze że tobie lampy nie wyrwała, a to ze jest lekka szpara to w niczym nie przeszkadza