witam, mogla by jakas dobra dusza zrobic zdjecie korpusu d50 a konkretnie zamknietej lampy, chodzi o to zeby bylo widac wielkosc szpary miedzy lampa a puszka. z gory dziekuje i pozdrawiam
Szukaj
witam, mogla by jakas dobra dusza zrobic zdjecie korpusu d50 a konkretnie zamknietej lampy, chodzi o to zeby bylo widac wielkosc szpary miedzy lampa a puszka. z gory dziekuje i pozdrawiam
Szpary w nowych puszkach są mniejsze a w starszych większe...
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 08-04-2007 o 10:54 Powód: beznadziejne poczucie humoru
to miało być zapewne śmieszne?
przeedytowałem
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
http://img407.imageshack.us/img407/5866/dscf1104oz2.jpg Mam nadzieję że zdjęcie dobre![]()
Szoton: rewelacja !![]()
Nikon D40 + Nikkor 18-70. Dopiero zaczynam zabawę z rysowaniem światłemjestem kompletnym amatorem.
dzieki za zdjecie, chociaz mialem nadzieje ze bedzie wiekszaw sumie nigdy sie jej nie przygladalem ale ostatnio moja kolezanka myslala ze ta lampe sie otwiera ciagnac za nia i probowala to zrobic na sile i nie wiem czy nie wygiela tam czegos ale w sumie ta szpara jest nieduza...
pozdr
ps tekst o szparach niesmaczny ale bardzo zabawny![]()
woot, dałeś koleżance wyrywać lampę ze swojej D50 ?Nieźle... :P
chciala zdjecia obejrzec :] wiecej sie nie dam![]()
Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w D70s jest lekka przerwa, bardzo mała ale jednak, zauważyłem to w pierwszej chwili od wyciągnięcia z pudełka po zakupie ( sklep internetowy ) w moim ex-D50 wszystko było dobrze dopasowane a tu takie coś, potem w sklepie widziałem inne d70s i tez miały takie pasowanie lampki wbudowanej do body, widocznie tak niektóre typy maja i już, teraz po prostu nie zwracam na to uwagi![]()
D7200
Nie ma się czym przejmować, ważne aby lampa błyskała i sama wyskakiwała kiedy trzeba(następnym razem ustaw opcje „slajd show” jak ktoś fotki będzie chciał oglądać
)
Skontaktuj się z nami