Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Weronika
dominik77
03-04-2007, 19:49
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2007/04/442468735_b3408df3e4-2.jpg
źródło (http://farm1.static.flickr.com/186/442468735_b3408df3e4.jpg)
tomhagen
05-04-2007, 01:10
cudo! cudo! (Weronika)
Zbyt kontrastowe (obróbka), a kadr zbyt centralny i płaski. O tle nie piszę, bo chyba widać, że kiepskie.
Zdjęcia ratuje uroda modelki.
Pozdrawiam
Rick van Dyke
05-04-2007, 15:49
zgadzam się z przedmówcą. tutaj to ziarno nie pasuje zbytnio i psuje fakturę twarzy.
pozdr
shadowArt
05-04-2007, 18:45
Oj.... oj... oj...... modelka REWELACJA!.
Świetny uśmiech, niebanalne oczęta, fryzura pasuje do całości - wszystko zadziorne i śliczne zarazem.
Zrób sesję, popraw się - żeby kadry nie psuły efektu.
Obróbka - imho - nawet pasi.
ani tlo ani kadr ani obrobka ani modelka niestety :(
ani tlo ani kadr ani obrobka ani modelka niestety :(
Uff, czytałem poprzednie komentarze zdziwiony, myślałem już nawet że mam gust jakiś taki nietypowy, bałem się nawet cokolwiek odezwać, ale na szczęście Sailor pokazał mi że jednak nie jestem sam.
Tak więc - za Sailorem.
Co do konkretów, to zwracam uwagę na bardzo złą obróbkę uwypuklającą skórę na której są wyraźne ślady po przebytym trądziku. Widać ciężki puder oraz duże nierówności skóry. To niewybaczalne i absolutnie powinno być naprawione przez oświetlenie oraz obróbkę.
dominik77
05-04-2007, 23:14
Uff, czytałem poprzednie komentarze zdziwiony, myślałem już nawet że mam gust jakiś taki nietypowy, bałem się nawet cokolwiek odezwać, ale na szczęście Sailor pokazał mi że jednak nie jestem sam.
Tak więc - za Sailorem.
Co do konkretów, to zwracam uwagę na bardzo złą obróbkę uwypuklającą skórę na której są wyraźne ślady po przebytym trądziku. Widać ciężki puder oraz duże nierówności skóry. To niewybaczalne i absolutnie powinno być naprawione przez oświetlenie oraz obróbkę.
W pełni się zgadzam.
Fota ta nie była inscenizowana (uchwycony moment podczas spaceru), a dziewczyna nie była przygotowywana i "poprawiana" w programie graficznym.
Ciekaw byłem czy uroda dziewczyny może zmiększyć krytycyzm techniki. ;-)
Vetinari
07-04-2007, 07:01
Mi się podoba. Naturalne a nie takie "wypicowane" jak większość zdjęć.
BARDZO mi się podoba.
D_Z_I_A_D_E_K
07-04-2007, 10:24
mnie się podoba, choć nie jest super.
Cóż niektórzy wolą "plastiki" :)
mnie się światło podoba, choć faktycznie trochę zbyt kontrastowo...
Kraftsman
09-04-2007, 03:44
kontrast zabił to zdjęcie. brak szczegółów i cieńki kadr. i jeszcze to ziarno.
no ale fajne oczy!
keep trying.