PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Aga i Kamil

maddeleine
02-04-2013, 00:34
Rozkręcam się.
To już moja trzecia publikacja tutaj, kto by pomyślał. Jak się spodoba, to będzie więcej (:
czekam na konstruktywne opinie, enjoy.

1.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://cluster014.ovh.net/~valhallap/kuba/nikoniarze/_MG_9898_n.jpg)

więcej tutaj :
www.facebook.com/hanik.photography

militarius
02-04-2013, 00:37
przyjemny skos i bardzo ładna "para" :) czekam na więcej, bo jest jeszcze kilka fajnych na FB.

PS.
widać jakby było robione latem, kto by pomyślał... :)

pgaik
02-04-2013, 01:07
Podoba się. Może kadrowałbym inaczej (noga chłopaka) ale podoba mi się balans bieli i kolorki, bardzo delikatne i stonowane.
Pozdrawiam. ;)

Patryk546
02-04-2013, 09:18
Dosyć romantycznie :P Światełko eleganckie, wszystko cacy :D

goldipl
02-04-2013, 12:59
Przyjemne w odbiorze, tak jak powinno być. Jedynie co to bym trochę poszerzył kadr, tak jak mówił przedmówca, szkoda uciętej nogi chłopaka.
Ogólne wrażenie na duży plus, wszystko tak jak powinno być i do tego Ci młodzi, piękni, zakochani, aż czuć nadchodzącą wiosnę w powietrzu :D

routine
02-04-2013, 13:00
Ja bym jednak przesunęła ten kadr w lewo i w dół. Kolory i modele na tak! :D

soniq2
02-04-2013, 14:51
Bardzo przyjemna foteczka..... Przychylam się do pgaik-a - delikatne stonowanie kolorków zrobiło fajny klimat pomimo kadru.

A nie dało się wywalić tego włosa z oka dziewczyny????

siona
02-04-2013, 15:06
mi fotka tez podoba się bardzo.
niestety sposób prezentacji - jako zajawki do włażenia na fejsa już nie bardzo. uważam to za sposób na nabijanie ruch na profilu - co jest wyraźnie niesmaczne.

militarius
02-04-2013, 15:55
niestety sposób prezentacji - jako zajawki do włażenia na fejsa już nie bardzo. uważam to za sposób na nabijanie ruch na profilu - co jest wyraźnie niesmaczne.

każdy robi co uważa... wcale nie musisz wchodzić. jak kogoś interesuje więcej fot i inne prace autorki to wejdzie :) nikt tutaj nikogo nie zmusza. poza tym wierzę, że na pewno pojawi się więcej fot w temacie, bo widać duże zainteresowanie :)

maddeleine
02-04-2013, 16:05
interpretacja mojej "zajawki" w taki sposób mnie trochę boli - wcale nie mam na celu nabijania ruchu na profilu - nie brakuje mi go ;) na stronie znajduje się po prostu więcej zdjęć, ale uważam, że są zbyt słabe, by je tutaj pokazywać. Jednak jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam do oglądania ;)
pozdrawiam

a co do kadrowania - macie rację, też mnie to zaczęło razić! ciekawa jestem jak by to ujęcie wyglądało przy sugerowanym przez Was kadrowaniu:) niestety nie mam nic w ten deseń...

bognik
02-04-2013, 17:49
mi fotka tez podoba się bardzo.

interpretacja mojej "zajawki" w taki sposób mnie trochę boli - wcale nie mam na celu nabijania ruchu na profilu - nie brakuje mi go ;) na stronie znajduje się po prostu więcej zdjęć, ale uważam, że są zbyt słabe, by je tutaj pokazywać. Jednak jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam do oglądania ;)

Uważam, że siona ma jednak trochę racji.
Pokazujesz jedno zdjęcia, po czym wstawiasz link do swojego Facebooka, i na tym koniec.
Mało tego, nie dałaś bezpośredniego linka do zdjęć z tej serii, tylko podałaś link do Twojego ogólnego profilu. Trzeba poszukać, żeby znaleźć zdjęcia, o których mowa.

Na tym forum, za jednym razem możesz wstawić (w tej kategorii) do 10 zdjęć.
Co innego, gdy komuś te 10 zdjęć nie wystarcza (np. do opowiedzenia jakiejś historii) i w celu uzupełnienia zaprasza po więcej, np. na bloga.
Gdybyś te zdjęcia uważała ze słabe, to pewnie i na Facebooka byś ich nie wstawiła ;)

PS A zdjęcie jest ładne.

militarius
02-04-2013, 20:53
Uważam, że siona ma jednak trochę racji.
Pokazujesz jedno zdjęcia, po czym wstawiasz link do swojego Facebooka, i na tym koniec.
Mało tego, nie dałaś bezpośredniego linka do zdjęć z tej serii, tylko podałaś link do Twojego ogólnego profilu. Trzeba poszukać, żeby znaleźć zdjęcia, o których mowa.

Ale wiele ludzi tak robi (np. ja :) ) i jeszcze nikt o to nie miał pretensji, więc nie rozumiem :)

Poza tym to temat o zdjęciach, a nie o linku do FB...

picia78
02-04-2013, 21:05
no to proszę o więcej, bo się podoba :) i to bardzo. Świetne kolory,fajne stonowane, ciepły klimat zdjęcia. Kadrowanie tylko trochę fikuśne, jakoś tak leci i sprawia "pijankowate" wrażenie. Ale generalnie jestem na TAK :)