Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Aga i Kamil

Domyślnie Aga i Kamil

Rozkręcam się.
    To już moja trzecia publikacja tutaj, kto by pomyślał. Jak się spodoba, to będzie więcej (:
    czekam na konstruktywne opinie, enjoy.

więcej tutaj :
    www.facebook.com/hanik.photography

Domyślnie

przyjemny skos i bardzo ładna "para" czekam na więcej, bo jest jeszcze kilka fajnych na FB.

PS.
    widać jakby było robione latem, kto by pomyślał...
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Podoba się. Może kadrowałbym inaczej (noga chłopaka) ale podoba mi się balans bieli i kolorki, bardzo delikatne i stonowane.
    Pozdrawiam.
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Dosyć romantycznie :P Światełko eleganckie, wszystko cacy

Domyślnie

Przyjemne w odbiorze, tak jak powinno być. Jedynie co to bym trochę poszerzył kadr, tak jak mówił przedmówca, szkoda uciętej nogi chłopaka.
    Ogólne wrażenie na duży plus, wszystko tak jak powinno być i do tego Ci młodzi, piękni, zakochani, aż czuć nadchodzącą wiosnę w powietrzu
    "Fotografowanie - podobnie, jak stosowanie wszelkich innych środków wyrazów - nie jest wymyślaniem, lecz odkrywaniem. Fotografia, to możliwość krzyku, wyzwolenia, a nie próba udowodnienia własnej oryginalności. To sposób życia." - Henri Cartier-Bresson

Domyślnie

Ja bym jednak przesunęła ten kadr w lewo i w dół. Kolory i modele na tak!
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Bardzo przyjemna foteczka..... Przychylam się do pgaik-a - delikatne stonowanie kolorków zrobiło fajny klimat pomimo kadru.

A nie dało się wywalić tego włosa z oka dziewczyny????

Domyślnie

mi fotka tez podoba się bardzo.
    niestety sposób prezentacji - jako zajawki do włażenia na fejsa już nie bardzo. uważam to za sposób na nabijanie ruch na profilu - co jest wyraźnie niesmaczne.
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siona Zobacz posta
    niestety sposób prezentacji - jako zajawki do włażenia na fejsa już nie bardzo. uważam to za sposób na nabijanie ruch na profilu - co jest wyraźnie niesmaczne.
    każdy robi co uważa... wcale nie musisz wchodzić. jak kogoś interesuje więcej fot i inne prace autorki to wejdzie nikt tutaj nikogo nie zmusza. poza tym wierzę, że na pewno pojawi się więcej fot w temacie, bo widać duże zainteresowanie
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

interpretacja mojej "zajawki" w taki sposób mnie trochę boli - wcale nie mam na celu nabijania ruchu na profilu - nie brakuje mi go na stronie znajduje się po prostu więcej zdjęć, ale uważam, że są zbyt słabe, by je tutaj pokazywać. Jednak jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam do oglądania
    pozdrawiam

a co do kadrowania - macie rację, też mnie to zaczęło razić! ciekawa jestem jak by to ujęcie wyglądało przy sugerowanym przez Was kadrowaniu niestety nie mam nic w ten deseń...
    Ostatnio edytowane przez bognik ; 02-04-2013 o 17:12 Powód: Łączenie postów
    "fotografując, staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył"
    zapraszam - www.facebook.com/hanik.photography

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów