PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wierzby zimowo.

Pablo 77
02-04-2013, 00:03
Zapraszam.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img803.imageshack.us/img803/2637/p775907b.jpg)

jarekf34
02-04-2013, 00:24
No cóż... Przyjemny polny widoczek :)

Duder
02-04-2013, 00:55
Bardzo porządnie zrobione, dobrze drzewa wyszły, mam na myśli detal.

painter
02-04-2013, 13:21
Ładny widoczek, wierzby bardzo dobre. Brakuje ciekawego nieba po prawej.

Nikonozaur
02-04-2013, 15:19
Dobrze zrobione jest, ale jakbyś trochę jakiegoś światła złapał byłoby efektowniej. Ja i tak lubię takie proste krajobrazy, mi się podoba.

Pablo 77
03-04-2013, 08:22
Dobrze zrobione jest, ale jakbyś trochę jakiegoś światła złapał byłoby efektowniej. Ja i tak lubię takie proste krajobrazy, mi się podoba.

Dziwne Andrzeju,że akurat Ty nie dostrzegasz tutaj odrobiny światła :)

Może nie jest to spektakularne tuż po wschodzie słońca,ale przebija się delikatnie zza chmur właśnie w tym momencie :)

Gdyby całkowicie przyświeciło to by było źle,tak sobie pomyślałem :)

Pzdr

deemes
03-04-2013, 12:38
hmm, znam Twoje zdjęcia trochę z innej (lepszej) strony, jest OK, ale jakos mi tu kadr nie pasuje, jakiś taki przypadkowy? miejscówka ma potencjał ale myślę dało sie z niej więcej wycisnąć:))))

Nikonozaur
03-04-2013, 13:11
Dziwne Andrzeju,że akurat Ty nie dostrzegasz tutaj odrobiny światła :)

Może nie jest to spektakularne tuż po wschodzie słońca,ale przebija się delikatnie zza chmur właśnie w tym momencie :)

Gdyby całkowicie przyświeciło to by było źle,tak sobie pomyślałem :)

Pzdr

To nie tak, światło dostrzegam, ale do "efektownego" to mu trochę brakuje. Mi akurat to nie przeszkadza, ale teraz taka moda, że zdjęcie ma być zalane mieszaniną czerwieni, żółci i pochodnych, a jak tego nie ma to ucieczka w BW. I tak podziwiam Cię za częste ranne wstawanie, aż taki "bohaterski" niestety nie jestem. ;) Poza tym napisałem, że zdjęcie podoba mi się, mam jednak wrażenie, że jestem w mniejszości.

Dobra, a kiedy zamierzasz nas odwiedzić?

Pablo 77
03-04-2013, 13:31
To nie tak, światło dostrzegam, ale do "efektownego" to mu trochę brakuje. Mi akurat to nie przeszkadza, ale teraz taka moda, że zdjęcie ma być zalane mieszaniną czerwieni, żółci i pochodnych, a jak tego nie ma to ucieczka w BW. I tak podziwiam Cię za częste ranne wstawanie, aż taki "bohaterski" niestety nie jestem. ;) Poza tym napisałem, że zdjęcie podoba mi się, mam jednak wrażenie, że jestem w mniejszości.

Dobra, a kiedy zamierzasz nas odwiedzić?

Z pewnością do efektownego mu brakuje,ale miałem tego świadomość robiąc to zdjęcie i wstawiając :)

Moda nie zawsze mnie do końca interesuje bo fotografia to dla mnie przyjemność, a nie przypodobanie się większości którzy tą modę uwielbiają :)

Wczoraj wstałem bo dopadało śniegu a i dzisiaj miałem zamiar jednak niebo mało spektakularne więc dałem sobie spokój.Pewnie jutro rano wracając z pracy będzie porządne niebo,ale niestety będę mógł wyskoczyć jednak to już za późno.

Zauważyłem od jakiegoś czasu,że zimą po prostu się nie odnajduję i tak jest od początku mojej przygody.
Mam jeszcze wiele zimowych zdjęć,ale jak widać nie ma sensu pokazywać,nawet tych z bardzo dobrym światłem,5 minut po wschodzie słońca :)

27-28 kwietnia mam zarezerwowany z Ozbornem na focenie motorków w Kwidzynie.
Fajnie bo nie muszę wracać do Sztumu na noc,mam tam rodziców :)
W pierwszej połowie maja mam urlop i Wojtek ma w planach wpaśc do mnie,ale nie wiadomo jak to z naszą roślinnością będzie czy to wszystko się nie opóźni :)
Może w maju dam radę,ale dokładnie nie jestem w stanie określić bo po drodze przyjęcie się szykuje.

jacekz40
03-04-2013, 16:10
Dobrze jest :) światło nie rozpieszcza nas tej zimy na wiosnę ;)
Paweł a te wierzby to w pobliżu klonika? Jak do niego skręcasz, ostatnio jak przejeżdżałem tak się zastanawiałem czy to te same, tak nieco w dołku, taka mała gromadka :)

Pablo 77
03-04-2013, 20:25
Dobrze jest :) światło nie rozpieszcza nas tej zimy na wiosnę ;)
Paweł a te wierzby to w pobliżu klonika? Jak do niego skręcasz, ostatnio jak przejeżdżałem tak się zastanawiałem czy to te same, tak nieco w dołku, taka mała gromadka :)

Bliżej im do kasztana i dwóch dębów,ale przy drodze stoją w dołku koło gospodarstwa :)

jacekz40
04-04-2013, 11:32
Bliżej im do kasztana i dwóch dębów,ale przy drodze stoją w dołku koło gospodarstwa :)

aaaa ok, Pawle to ja popełniłem błąd - miało być w pobliżu kasztana :)
Czyli wiem, o które wierzby biega ;)

MarianS
04-04-2013, 17:52
Podoba się ,ładnie podkreślony pierwszy plan.Pozdrawiam

zaza67
04-04-2013, 21:03
Lubie takie proste zdjecia .
Bardzo milo sie odbiera to zdjecie.
Kompozycja jest bardzo fajna .

borregaard
06-04-2013, 15:02
Lubię takie .."z okolicy" i w naturalnym kolorze....:)

Pablo 77
06-04-2013, 17:02
Lubię takie .."z okolicy" i w naturalnym kolorze....:)

Ooo witaj dziadku :)

Dawno Ciebie nie było i tym bardziej miło się zrobiło :) :) :)

Pozdrówka