Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Wierzby zimowo.

Domyślnie Wierzby zimowo.

Zapraszam.

D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

No cóż... Przyjemny polny widoczek
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Bardzo porządnie zrobione, dobrze drzewa wyszły, mam na myśli detal.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Ładny widoczek, wierzby bardzo dobre. Brakuje ciekawego nieba po prawej.

Domyślnie

Dobrze zrobione jest, ale jakbyś trochę jakiegoś światła złapał byłoby efektowniej. Ja i tak lubię takie proste krajobrazy, mi się podoba.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Dobrze zrobione jest, ale jakbyś trochę jakiegoś światła złapał byłoby efektowniej. Ja i tak lubię takie proste krajobrazy, mi się podoba.
    Dziwne Andrzeju,że akurat Ty nie dostrzegasz tutaj odrobiny światła

Może nie jest to spektakularne tuż po wschodzie słońca,ale przebija się delikatnie zza chmur właśnie w tym momencie

Gdyby całkowicie przyświeciło to by było źle,tak sobie pomyślałem

Pzdr
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

hmm, znam Twoje zdjęcia trochę z innej (lepszej) strony, jest OK, ale jakos mi tu kadr nie pasuje, jakiś taki przypadkowy? miejscówka ma potencjał ale myślę dało sie z niej więcej wycisnąć)))
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pablo 77 Zobacz posta
    Dziwne Andrzeju,że akurat Ty nie dostrzegasz tutaj odrobiny światła

Może nie jest to spektakularne tuż po wschodzie słońca,ale przebija się delikatnie zza chmur właśnie w tym momencie

Gdyby całkowicie przyświeciło to by było źle,tak sobie pomyślałem

Pzdr
    To nie tak, światło dostrzegam, ale do "efektownego" to mu trochę brakuje. Mi akurat to nie przeszkadza, ale teraz taka moda, że zdjęcie ma być zalane mieszaniną czerwieni, żółci i pochodnych, a jak tego nie ma to ucieczka w BW. I tak podziwiam Cię za częste ranne wstawanie, aż taki "bohaterski" niestety nie jestem. Poza tym napisałem, że zdjęcie podoba mi się, mam jednak wrażenie, że jestem w mniejszości.

Dobra, a kiedy zamierzasz nas odwiedzić?
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    To nie tak, światło dostrzegam, ale do "efektownego" to mu trochę brakuje. Mi akurat to nie przeszkadza, ale teraz taka moda, że zdjęcie ma być zalane mieszaniną czerwieni, żółci i pochodnych, a jak tego nie ma to ucieczka w BW. I tak podziwiam Cię za częste ranne wstawanie, aż taki "bohaterski" niestety nie jestem. Poza tym napisałem, że zdjęcie podoba mi się, mam jednak wrażenie, że jestem w mniejszości.

Dobra, a kiedy zamierzasz nas odwiedzić?
    Z pewnością do efektownego mu brakuje,ale miałem tego świadomość robiąc to zdjęcie i wstawiając

Moda nie zawsze mnie do końca interesuje bo fotografia to dla mnie przyjemność, a nie przypodobanie się większości którzy tą modę uwielbiają

Wczoraj wstałem bo dopadało śniegu a i dzisiaj miałem zamiar jednak niebo mało spektakularne więc dałem sobie spokój.Pewnie jutro rano wracając z pracy będzie porządne niebo,ale niestety będę mógł wyskoczyć jednak to już za późno.

Zauważyłem od jakiegoś czasu,że zimą po prostu się nie odnajduję i tak jest od początku mojej przygody.
    Mam jeszcze wiele zimowych zdjęć,ale jak widać nie ma sensu pokazywać,nawet tych z bardzo dobrym światłem,5 minut po wschodzie słońca

27-28 kwietnia mam zarezerwowany z Ozbornem na focenie motorków w Kwidzynie.
    Fajnie bo nie muszę wracać do Sztumu na noc,mam tam rodziców
    W pierwszej połowie maja mam urlop i Wojtek ma w planach wpaśc do mnie,ale nie wiadomo jak to z naszą roślinnością będzie czy to wszystko się nie opóźni
    Może w maju dam radę,ale dokładnie nie jestem w stanie określić bo po drodze przyjęcie się szykuje.

Domyślnie

Dobrze jest światło nie rozpieszcza nas tej zimy na wiosnę
    Paweł a te wierzby to w pobliżu klonika? Jak do niego skręcasz, ostatnio jak przejeżdżałem tak się zastanawiałem czy to te same, tak nieco w dołku, taka mała gromadka

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów