Szukaj
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
No cóż... Przyjemny polny widoczek![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Bardzo porządnie zrobione, dobrze drzewa wyszły, mam na myśli detal.
A new shit has come to light...
Ładny widoczek, wierzby bardzo dobre. Brakuje ciekawego nieba po prawej.
J.D.
ejd.superhost.pl
Dobrze zrobione jest, ale jakbyś trochę jakiegoś światła złapał byłoby efektowniej. Ja i tak lubię takie proste krajobrazy, mi się podoba.
LED ZEPPELIN
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
hmm, znam Twoje zdjęcia trochę z innej (lepszej) strony, jest OK, ale jakos mi tu kadr nie pasuje, jakiś taki przypadkowy? miejscówka ma potencjał ale myślę dało sie z niej więcej wycisnąć)))
Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.
To nie tak, światło dostrzegam, ale do "efektownego" to mu trochę brakuje. Mi akurat to nie przeszkadza, ale teraz taka moda, że zdjęcie ma być zalane mieszaniną czerwieni, żółci i pochodnych, a jak tego nie ma to ucieczka w BW. I tak podziwiam Cię za częste ranne wstawanie, aż taki "bohaterski" niestety nie jestem.Poza tym napisałem, że zdjęcie podoba mi się, mam jednak wrażenie, że jestem w mniejszości.
Dobra, a kiedy zamierzasz nas odwiedzić?
LED ZEPPELIN
Z pewnością do efektownego mu brakuje,ale miałem tego świadomość robiąc to zdjęcie i wstawiając
Moda nie zawsze mnie do końca interesuje bo fotografia to dla mnie przyjemność, a nie przypodobanie się większości którzy tą modę uwielbiają
Wczoraj wstałem bo dopadało śniegu a i dzisiaj miałem zamiar jednak niebo mało spektakularne więc dałem sobie spokój.Pewnie jutro rano wracając z pracy będzie porządne niebo,ale niestety będę mógł wyskoczyć jednak to już za późno.
Zauważyłem od jakiegoś czasu,że zimą po prostu się nie odnajduję i tak jest od początku mojej przygody.
Mam jeszcze wiele zimowych zdjęć,ale jak widać nie ma sensu pokazywać,nawet tych z bardzo dobrym światłem,5 minut po wschodzie słońca
27-28 kwietnia mam zarezerwowany z Ozbornem na focenie motorków w Kwidzynie.
Fajnie bo nie muszę wracać do Sztumu na noc,mam tam rodziców
W pierwszej połowie maja mam urlop i Wojtek ma w planach wpaśc do mnie,ale nie wiadomo jak to z naszą roślinnością będzie czy to wszystko się nie opóźni
Może w maju dam radę,ale dokładnie nie jestem w stanie określić bo po drodze przyjęcie się szykuje.
Dobrze jestświatło nie rozpieszcza nas tej zimy na wiosnę
Paweł a te wierzby to w pobliżu klonika? Jak do niego skręcasz, ostatnio jak przejeżdżałem tak się zastanawiałem czy to te same, tak nieco w dołku, taka mała gromadka![]()
Skontaktuj się z nami