Zobacz pełną wersję : Nikon D70
Szykam od tygodnia telefonu lub e-maila do Serwisu Nikona w Warszawie. Telefon to ciągle automatyczna sekretarka z powiadomieniem "wszyscy pracownicy serwisu są teraz zajęci proszę czekać" i to może trwać godzinami. Adres e-mail ze strony Serwisu nieaktualny. Proszę o pomoc. Mam Nikona po upadku z 1 m - uszkodzenie obiektywu i lampy błyskowej. Z góry dziękuję
Kiedy byłem w serwisie powiedzieli mi, że na e-maile nie odpowiadają, bo nie są w stanie. Trzeba wisieć na telefonie aż do skutku. Mi udało się dwukrotnie po około godzinie dzwonienia.
Rafał_Sz
29-03-2007, 11:16
Szykam od tygodnia telefonu lub e-maila do Serwisu Nikona w Warszawie. Telefon to ciągle automatyczna sekretarka z powiadomieniem "wszyscy pracownicy serwisu są teraz zajęci proszę czekać" i to może trwać godzinami. Adres e-mail ze strony Serwisu nieaktualny. Proszę o pomoc. Mam Nikona po upadku z 1 m - uszkodzenie obiektywu i lampy błyskowej. Z góry dziękuję
Chcesz wycenę naprawy czy jesteś konkretnie zdecydowany?
Chcesz wycenę naprawy czy jesteś konkretnie zdecydowany?
A jakie to ma znaczenie? Człowiek chce się skontaktować z serwisem... i tyle... może chce powiedzieć "Dzień dobry". Powinni zatrudnić kogoś do kontaktu z klientami, k... de no... taka firma MUSI mieć kogoś z kim można pogadać!
Się zdenerwowałem... sorki...
ja tutaj:
226079415 i 226079418
dzwonie z kazdym problemem i raczej nie mam wiekszych problemow z dodzwonieniem sie:
Rafał_Sz
30-03-2007, 07:49
A jakie to ma znaczenie? Człowiek chce się skontaktować z serwisem... i tyle... może chce powiedzieć "Dzień dobry". Powinni zatrudnić kogoś do kontaktu z klientami, k... de no... taka firma MUSI mieć kogoś z kim można pogadać!
Się zdenerwowałem... sorki...
No ma znaczenie. Bo jak wyślesz aparat bez dzwonienia, a z opisem usterki na papierze to będzie szybciej. Jednak istnieje ryzyko skrojenia Cię za naprawę tak, że Ci bokiem wyjdzie. Ot cała tajemnica.
Zresztą serwis przez telefon mało może, bo to nie jest jakiś problem techniczny tylko konkretna awaria.
pozdrawiam Rafał