Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Nikon D70

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    YARY2
    Gość

Exclamation Nikon D70

Szykam od tygodnia telefonu lub e-maila do Serwisu Nikona w Warszawie. Telefon to ciągle automatyczna sekretarka z powiadomieniem "wszyscy pracownicy serwisu są teraz zajęci proszę czekać" i to może trwać godzinami. Adres e-mail ze strony Serwisu nieaktualny. Proszę o pomoc. Mam Nikona po upadku z 1 m - uszkodzenie obiektywu i lampy błyskowej. Z góry dziękuję

Domyślnie

Kiedy byłem w serwisie powiedzieli mi, że na e-maile nie odpowiadają, bo nie są w stanie. Trzeba wisieć na telefonie aż do skutku. Mi udało się dwukrotnie po około godzinie dzwonienia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez YARY2 Zobacz posta
    Szykam od tygodnia telefonu lub e-maila do Serwisu Nikona w Warszawie. Telefon to ciągle automatyczna sekretarka z powiadomieniem "wszyscy pracownicy serwisu są teraz zajęci proszę czekać" i to może trwać godzinami. Adres e-mail ze strony Serwisu nieaktualny. Proszę o pomoc. Mam Nikona po upadku z 1 m - uszkodzenie obiektywu i lampy błyskowej. Z góry dziękuję
    Chcesz wycenę naprawy czy jesteś konkretnie zdecydowany?
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Chcesz wycenę naprawy czy jesteś konkretnie zdecydowany?
    A jakie to ma znaczenie? Człowiek chce się skontaktować z serwisem... i tyle... może chce powiedzieć "Dzień dobry". Powinni zatrudnić kogoś do kontaktu z klientami, k... de no... taka firma MUSI mieć kogoś z kim można pogadać!

Się zdenerwowałem... sorki...

Domyślnie

ja tutaj:
    226079415 i 226079418
    dzwonie z kazdym problemem i raczej nie mam wiekszych problemow z dodzwonieniem sie:
    N D50 | N D70s | N 18-55 DX | N 18-70 DX | (m42) Jupiter 135/3.5 | N SB-600 | Stofen | SD 1GB Extreme III | CF 1GB Extreeme III | Marumi WPC UV | Hama UV | Nikon System Bag | statyw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez beteg Zobacz posta
    A jakie to ma znaczenie? Człowiek chce się skontaktować z serwisem... i tyle... może chce powiedzieć "Dzień dobry". Powinni zatrudnić kogoś do kontaktu z klientami, k... de no... taka firma MUSI mieć kogoś z kim można pogadać!

Się zdenerwowałem... sorki...
    No ma znaczenie. Bo jak wyślesz aparat bez dzwonienia, a z opisem usterki na papierze to będzie szybciej. Jednak istnieje ryzyko skrojenia Cię za naprawę tak, że Ci bokiem wyjdzie. Ot cała tajemnica.
    Zresztą serwis przez telefon mało może, bo to nie jest jakiś problem techniczny tylko konkretna awaria.

pozdrawiam Rafał
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Uprawnienia umieszczania postów