Zobacz pełną wersję : Problem z odinstalowaniem Machinery
Próbując odinstalować Machinery przestaje mi działać automatycznie Kasperski Antyvirus 2013.System informuje,ze komp nie jest chroniony i trzeba wgrać oprogramowanie na nowo.W ustawieniach "Bezpieczeństwo" faktycznie wyłączone są wszystkie funkcje antywirusa a gdy staram się to naprawić i ściągam najnowszą wersję oprogramowania problem nadal pozostaje.Czy ktoś miał podobne trudności ? Dziękuję za porady
Sapphiron
16-02-2013, 10:43
RevoUninstaler - i wszystkie problemy z odinstalowaniem czegokolwiek idą w zapomnienie + czyści wszystkie śmieci które programy pozostawiały w rejestrze i w folderach
RevoUninstale
Lepszy od CCleaner-a? ;)
Sapphiron
19-02-2013, 19:50
wg mnie lepszy
Odpowiadam póżno ale problem nadal jest aktualny.Odinstalowywałem wlaśnie Revo Uninstalerem.Problemem nie jest odinstalowanie samej aplikacji.Problemem jest "znikniecie" antywirusa.Wszelkie możliwe zabezpieczenia zostają wyłączone a Kasperski informuje,ze należy wgrać z powrotem najnowsza wersje oprogramowania,potem wpisać klucz (którego się pozbyłem już razem z pudełkiem po instalacji i uruchomieniu programu).
Oczywiście po przywróceniu systemu wszystko jest ok ale jest i Machinery...