Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Problem z odinstalowaniem Machinery

Próbując odinstalować Machinery przestaje mi działać automatycznie Kasperski Antyvirus 2013.System informuje,ze komp nie jest chroniony i trzeba wgrać oprogramowanie na nowo.W ustawieniach "Bezpieczeństwo" faktycznie wyłączone są wszystkie funkcje antywirusa a gdy staram się to naprawić i ściągam najnowszą wersję oprogramowania problem nadal pozostaje.Czy ktoś miał podobne trudności ? Dziękuję za porady

Domyślnie

RevoUninstaler - i wszystkie problemy z odinstalowaniem czegokolwiek idą w zapomnienie + czyści wszystkie śmieci które programy pozostawiały w rejestrze i w folderach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    RevoUninstale
    Lepszy od CCleaner-a?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

wg mnie lepszy

Domyślnie

Odpowiadam póżno ale problem nadal jest aktualny.Odinstalowywałem wlaśnie Revo Uninstalerem.Problemem nie jest odinstalowanie samej aplikacji.Problemem jest "znikniecie" antywirusa.Wszelkie możliwe zabezpieczenia zostają wyłączone a Kasperski informuje,ze należy wgrać z powrotem najnowsza wersje oprogramowania,potem wpisać klucz (którego się pozbyłem już razem z pudełkiem po instalacji i uruchomieniu programu).
    Oczywiście po przywróceniu systemu wszystko jest ok ale jest i Machinery...

Uprawnienia umieszczania postów