PDA

Zobacz pełną wersję : D80 grzechotanie.

kryszpin
27-03-2007, 10:52
Hej, jestem tu nowy wiec witam sie ze wszstkimi.

Wczoraj jak kazdego dnia uzywalem mojego D80, nie uderzylem nim mocniej o nic, nie wstrzasnolem za mocno, i jakie bylo moje zdziwienie gdy dzis rano zaczolem slyszec ze cos w nim w srodku lata, dziwny dzwiek, nie brzmi jak jakis smiec w srodku, bardziej jak jakas kuleczka odbijajaca sie w malej przestrzeni, dzwiek jest napewno z body i jest cholernie dokuczajacy i dosc slyszalny.

Aparat jest praktycznie nowy, ma nie cale 3 tygodnie i wydaje mi sie ze wczesniej tego nie slyszalem, a moze nie zwracalem na to uwagi i jest to normalne? Mam nadzieje ze nie :) choc wtedy zapewne czeka go serwis.

Czy ktos z forumowiczow orientuje sie co to moze byc? Aparat dziala sprawnie, a ze jest nowy nie chcial bym sie spieszyc z oddawaniem go do serwisu na 2tyg czy dluzej. Dzieki za odpowiedzi.

Edit, aha - przesukalem forum, wyszukiwarka znalazla watek "Grzechotanie D70" ale strona z watkiem nie dziala wiec mam nadzieje ze nie duplikuje tematu.

prz3mo
27-03-2007, 10:55
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=17663

pytanie 3

:-/

kryszpin
27-03-2007, 11:10
ha, no przeszlo mi to przez mysl, ale nie sadzilem ze to moze byc takie glosne! poprostu naucze sie to ignorowac, innego wyjscia chyba nie ma :) dzieki za odpowiedz i prosze moderatora o zamkniecie usuniecie watku co by nie duplikowac. Pozdrawiam.