Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Domyślnie D80 grzechotanie.

Hej, jestem tu nowy wiec witam sie ze wszstkimi.

Wczoraj jak kazdego dnia uzywalem mojego D80, nie uderzylem nim mocniej o nic, nie wstrzasnolem za mocno, i jakie bylo moje zdziwienie gdy dzis rano zaczolem slyszec ze cos w nim w srodku lata, dziwny dzwiek, nie brzmi jak jakis smiec w srodku, bardziej jak jakas kuleczka odbijajaca sie w malej przestrzeni, dzwiek jest napewno z body i jest cholernie dokuczajacy i dosc slyszalny.

Aparat jest praktycznie nowy, ma nie cale 3 tygodnie i wydaje mi sie ze wczesniej tego nie slyszalem, a moze nie zwracalem na to uwagi i jest to normalne? Mam nadzieje ze nie choc wtedy zapewne czeka go serwis.

Czy ktos z forumowiczow orientuje sie co to moze byc? Aparat dziala sprawnie, a ze jest nowy nie chcial bym sie spieszyc z oddawaniem go do serwisu na 2tyg czy dluzej. Dzieki za odpowiedzi.

Edit, aha - przesukalem forum, wyszukiwarka znalazla watek "Grzechotanie D70" ale strona z watkiem nie dziala wiec mam nadzieje ze nie duplikuje tematu.

Domyślnie

ha, no przeszlo mi to przez mysl, ale nie sadzilem ze to moze byc takie glosne! poprostu naucze sie to ignorowac, innego wyjscia chyba nie ma dzieki za odpowiedz i prosze moderatora o zamkniecie usuniecie watku co by nie duplikowac. Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez kryszpin ; 27-03-2007 o 11:14

Uprawnienia umieszczania postów