Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Elektryczność
http://img217.imageshack.us/img217/9504/dscwr0816.jpg
źródło (http://img217.imageshack.us/img217/9504/dscwr0816.jpg)
Zdecydowanie dla mnie za ciemno, do tego ciasno(Brakuje mnie tutaj oddechu) dodatkowo szkoda, że ten słup tak centralnie stoi.
skarcity
08-02-2013, 09:49
Wyśmienicie wypatrzone.
Też tak myślę.
Wypatrzone faktycznie, ale mogłeś pokazać dolną elektrykę w całości, teraz takie poucinane. Popracowałbym jeszcze nad szczegółem i lepszą jakością, bo tak podane faktycznie wygląda ciemne i takie bez błysku choć "elektryczność" jest ;)
grzegorzdz72
08-02-2013, 14:53
Faktycznie, fajnie wypatrzone, ale ja bym to wolał w kolorze, wyprostowany horyzont, słup bardziej z prawej strony i "elektryczność" na lodzie skierowana w stronę lewego dolnego rogu kadru no i oczywiście pokazana w całości (nie poucinana).
Faktycznie, fajnie wypatrzone, ale ja bym to wolał w kolorze, wyprostowany horyzont, słup bardziej z prawej strony i "elektryczność" na lodzie skierowana w stronę lewego dolnego rogu kadru no i oczywiście pokazana w całości (nie poucinana).
Nie wiem, czy gdyby marny podszedł do kadru w zaproponowany przec Ciebie sposób, nie ujął w kadrze czegoś czego teraz tam nie ma. Dla przykładu sklepu sieci Biedronka.
Jesli o mnie chodzi, to zdjęcie jest tak jak pisali inni koledzy po prostu pomysłowe. Super.
Nie wiem, czy gdyby marny podszedł do kadru w zaproponowany przec Ciebie sposób, nie ujął w kadrze czegoś czego teraz tam nie ma. Dla przykładu sklepu sieci Biedronka.
:)Prawie tak było.
Przyznaję że ten kadr to był kompromis.
Poprawię się w następnym zdjęciu z tego miejsca. Tam już będzie szeroko.
Nikonozaur
08-02-2013, 21:07
Temat fajny znalazłeś, ale z kadrem (ciasno na dole i nieciekawie poustawiane elementy) i obróbką (szaro, "smutno") nie poszło już za dobrze.
grzegorzdz72
09-02-2013, 02:20
No ale raczej Biedronki w tym miejscu to bym się nie spodziewał ;-)
Sam nie wiem, jestem tu po raz enty ;)
Fajnie wypatrzone pęknięcie w lodzie lecz reszta jakoś odbiega!
Widział bym to o (zachodzie-wschodzie )bez elektryczności, wiem marzenia ;)
Morze tak, dół wiecej wyeksponować powyżej lodu mniej kontrastowo ?
Ciężko teraz doradzić ;)