Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Elektryczność

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Elektryczność

Domyślnie

Zdecydowanie dla mnie za ciemno, do tego ciasno(Brakuje mnie tutaj oddechu) dodatkowo szkoda, że ten słup tak centralnie stoi.

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Wyśmienicie wypatrzone.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erro Zobacz posta
    Wyśmienicie wypatrzone.
    Też tak myślę.
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

Wypatrzone faktycznie, ale mogłeś pokazać dolną elektrykę w całości, teraz takie poucinane. Popracowałbym jeszcze nad szczegółem i lepszą jakością, bo tak podane faktycznie wygląda ciemne i takie bez błysku choć "elektryczność" jest
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Faktycznie, fajnie wypatrzone, ale ja bym to wolał w kolorze, wyprostowany horyzont, słup bardziej z prawej strony i "elektryczność" na lodzie skierowana w stronę lewego dolnego rogu kadru no i oczywiście pokazana w całości (nie poucinana).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzdz72 Zobacz posta
    Faktycznie, fajnie wypatrzone, ale ja bym to wolał w kolorze, wyprostowany horyzont, słup bardziej z prawej strony i "elektryczność" na lodzie skierowana w stronę lewego dolnego rogu kadru no i oczywiście pokazana w całości (nie poucinana).
    Nie wiem, czy gdyby marny podszedł do kadru w zaproponowany przec Ciebie sposób, nie ujął w kadrze czegoś czego teraz tam nie ma. Dla przykładu sklepu sieci Biedronka.

Jesli o mnie chodzi, to zdjęcie jest tak jak pisali inni koledzy po prostu pomysłowe. Super.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez numer1 Zobacz posta
    Nie wiem, czy gdyby marny podszedł do kadru w zaproponowany przec Ciebie sposób, nie ujął w kadrze czegoś czego teraz tam nie ma. Dla przykładu sklepu sieci Biedronka.
    Prawie tak było.
    Przyznaję że ten kadr to był kompromis.
    Poprawię się w następnym zdjęciu z tego miejsca. Tam już będzie szeroko.

Domyślnie

Temat fajny znalazłeś, ale z kadrem (ciasno na dole i nieciekawie poustawiane elementy) i obróbką (szaro, "smutno") nie poszło już za dobrze.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez numer1 Zobacz posta
    No ale raczej Biedronki w tym miejscu to bym się nie spodziewał

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów