Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wisła
Romano H.
27-12-2012, 12:52
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img13.imageshack.us/img13/6764/dsc7657asm.jpg)
malasana
27-12-2012, 13:30
Podoba mi sie ten kadr i cale zdjecie. Osobiscie pokusilbym sie o bardziej odwazna obrobke, ale to kwestia osobistych preferencji i stylu.
Musisz na początku dać
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło ( a na końcu )
Podoba mi się kadr - inaczej bym tego chyba nie widział ;)
Romano H.
27-12-2012, 13:43
Podoba mi sie ten kadr i cale zdjecie. Osobiscie pokusilbym sie o bardziej odwazna obrobke, ale to kwestia osobistych preferencji i stylu.
na czym ta bardziej odważna obróbka miałaby polegać?
Mam jeszcze pytanie odnośnie strony ImageShack, kiedy są tam darmowe zdjęcia do umieszczania na forum, a kiedy płatne?
malasana
27-12-2012, 13:57
na czym ta bardziej odważna obróbka miałaby polegać?
Np. na ingerencji w lokalny kontrast czy nasycenie, aby wydobyc wiecej szczegolow z 'lodu' lub np. podkreslic niego. Niemniej jednaj to tylko luzne pomysly i sugestie. A zdjecie podoba sie rowniez takie, jakie jest.
Jak się zarejestrujesz i wykorzystasz darmowy limit (chyba 5GB) to wykupujesz kolejne miejsce.
Można też założyć nowe konto na inne konto email.
Romano H.
27-12-2012, 14:02
Jak się zarejestrujesz i wykorzystasz darmowy limit (chyba 5GB) to wykupujesz kolejne miejsce.
Można też założyć nowe konto na inne konto email.
Super, dzięki za wskazówki.
Np. na ingerencji w lokalny kontrast czy nasycenie, aby wydobyc wiecej szczegolow z 'lodu' lub np. podkreslic niego. Niemniej jednaj to tylko luzne pomysly i sugestie. A zdjecie podoba sie rowniez takie, jakie jest.
Dziękuje za wyjaśnienie. Zgadzam się z Tobą. Przy tym zdjęciu uznałem, że w ten sposób podane jest ok. Też pewne partie poprawiałem, by wydobyć to i owo, ale uznałem, że tak wystarczy.
Dziękuję za Twoją opinię.
Bardzo dobra fota. Nie widzę tu specjalnej potrzeby "grzebania", ale jak ktoś lubi i ciekawy co można uzyskać, to czemu nie.
maniak666
27-12-2012, 17:45
Bardzo dobra fota. Nie widzę tu specjalnej potrzeby "grzebania", ale jak ktoś lubi i ciekawy co można uzyskać, to czemu nie.
Duder jak zwykle bezbłędny.:smile:
Romano H.
27-12-2012, 18:27
Dziękuje za Wasze opinie, piszcie śmiało o wadach i zaletach.
Ładne Kolory i niezły naturalny klimat. Mz. nie ma potrzeby poprawiania fotki.
Fajowo Romku jest :).
Dobry kadr, dobre światło, czysto i klarownie.
Jeżeli do czegoś miałbym się tu przyczepić, to do prowadzenia wzroku z prawej strony.
Zawijas mógłby lepiej zawijać ;).
Romano H.
29-12-2012, 12:40
Fajowo Romku jest :).
Dobry kadr, dobre światło, czysto i klarownie.
Jeżeli do czegoś miałbym się tu przyczepić, to do prowadzenia wzroku z prawej strony.
Zawijas mógłby lepiej zawijać ;).
Dziękuje Pawle ! Fajnie poczytać słowa od Ciebie. na początku było kilka komentarzy, a później cisza. Tak patrzyłem na ten obraz i myślałem o twych słowach w komentarzu i dostrzegłem, że z prawej strony roku jest biały klin od kadrowania. Wydaje się człowiekowi, że jest wszystko ok, ale później widzi się to i owo. Pozdrawiam i życzę Tobie i innym zaglądającym wiele radosnych chwil w Nowym 2013 Roku.
jarekf34
30-12-2012, 19:34
Jak dla mnie bardzo przyjemne zdjęcie. Kolorki super :)
Pozdrawiam.
Bartekkw
31-12-2012, 13:25
Jak dla mnie bardzo przyjemne zdjęcie. Kolorki super :)
Pozdrawiam.
Wypada się podpisać. Fajny rodzimy, wiślany kadr