Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Wisła

Domyślnie Wisła

Ostatnio edytowane przez bognik ; 27-12-2012 o 14:05 Powód: Poprawa adresu zdjęcia

Domyślnie

Podoba mi sie ten kadr i cale zdjecie. Osobiscie pokusilbym sie o bardziej odwazna obrobke, ale to kwestia osobistych preferencji i stylu.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Musisz na początku dać Podoba mi się kadr - inaczej bym tego chyba nie widział
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Podoba mi sie ten kadr i cale zdjecie. Osobiscie pokusilbym sie o bardziej odwazna obrobke, ale to kwestia osobistych preferencji i stylu.
    na czym ta bardziej odważna obróbka miałaby polegać?

Mam jeszcze pytanie odnośnie strony ImageShack, kiedy są tam darmowe zdjęcia do umieszczania na forum, a kiedy płatne?
    Ostatnio edytowane przez bognik ; 27-12-2012 o 14:06 Powód: Łączenie postów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Romano H. Zobacz posta
    na czym ta bardziej odważna obróbka miałaby polegać?
    Np. na ingerencji w lokalny kontrast czy nasycenie, aby wydobyc wiecej szczegolow z 'lodu' lub np. podkreslic niego. Niemniej jednaj to tylko luzne pomysly i sugestie. A zdjecie podoba sie rowniez takie, jakie jest.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Jak się zarejestrujesz i wykorzystasz darmowy limit (chyba 5GB) to wykupujesz kolejne miejsce.
    Można też założyć nowe konto na inne konto email.
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pgaik Zobacz posta
    Jak się zarejestrujesz i wykorzystasz darmowy limit (chyba 5GB) to wykupujesz kolejne miejsce.
    Można też założyć nowe konto na inne konto email.
    Super, dzięki za wskazówki.

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Np. na ingerencji w lokalny kontrast czy nasycenie, aby wydobyc wiecej szczegolow z 'lodu' lub np. podkreslic niego. Niemniej jednaj to tylko luzne pomysly i sugestie. A zdjecie podoba sie rowniez takie, jakie jest.
    Dziękuje za wyjaśnienie. Zgadzam się z Tobą. Przy tym zdjęciu uznałem, że w ten sposób podane jest ok. Też pewne partie poprawiałem, by wydobyć to i owo, ale uznałem, że tak wystarczy.
    Dziękuję za Twoją opinię.
    Ostatnio edytowane przez bognik ; 27-12-2012 o 14:06 Powód: Korzystamy z opcji ''edytuj"!

Domyślnie

Bardzo dobra fota. Nie widzę tu specjalnej potrzeby "grzebania", ale jak ktoś lubi i ciekawy co można uzyskać, to czemu nie.
    A new shit has come to light...

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Bardzo dobra fota. Nie widzę tu specjalnej potrzeby "grzebania", ale jak ktoś lubi i ciekawy co można uzyskać, to czemu nie.
    Duder jak zwykle bezbłędny.

Domyślnie

Dziękuje za Wasze opinie, piszcie śmiało o wadach i zaletach.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów