Zobacz pełną wersję : Prezenty
Mam pytanie co kupić nastolatce 13-14 lat, która nie ma żadnych zainteresowań? :)
kup jej ajfona, przynajmniej sie polansuje.
kup jej ajfona, przynajmniej sie polansuje.
Ajfon do lansowania? dziwne, moze w Polsce to tak, ale za granica watpie.
Może książkę ?;)
Wiem. Przeginam ;)
Ajfon piszesz z duzej ale juz "polska" z małej?
to byla ironia z tym ajfonem, pewnie nie zauwazyles...
to czym tam na wyspach sie lansujecie?
jackrabbit
19-12-2012, 19:46
Ajfon piszesz z duzej ale juz "polska" z małej?
to byla ironia z tym ajfonem, pewnie nie zauwazyles...
to czym tam na wyspach sie lansujecie?
inteligencja i poczuciem humoru ;)
kronos28
19-12-2012, 20:11
...która nie ma żadnych zainteresowań? :)
:shock:
że jak?
Tak to jest z dzisiejszą młodzieżą. Najszczęśliwsi jak im się komórkę na prepaida doładuje.
jackrabbit
19-12-2012, 20:21
moze hitachi magic wand? :mrgreen:
Kup jej coś do ubrania. Nie ma co kupować np. tabletu, skora młoda nie ma zainteresowań. Będzie tylko przesiadywać przy tablecie ... A może jakieś kosmetyki? Jakie, to nie wiem, bo nie wiem czego używa.
Kup jej tablet, młodzi lubią gadżety. Albo daj kasę, to sobie doładuje komórkę.
eristoff
19-12-2012, 21:10
nikona d7000 :D
Kup książkę. Albo książki.
To moje żelazne prezenty. Kupowałem, kupuję i będę kupował.
krzychun
19-12-2012, 21:38
Sprawdź jakich wykonawców ma zalajkowanych na fejsbuku i kup płytę.
Mam podobny przypadek w rodzinie...
Żeby nie cyrklować, czy się trafi w gusta, czy nie, to kupujemy po prostu bony podarunkowe z jakichś ciuchowych sieci.
Odetnij ją od elektronicznego gówna, którym większość się podnieca i wykup jej jakiś obóz.
Odetnij ją od elektronicznego gówna, którym większość się podnieca i wykup jej jakiś obóz.
+1
Ja mam 13-letniego bratanka. Uzależniony od komputera że głowa boli.
Że nie miałem pomysłu to przeszedłem się dziś po księgarniach i kupiłem mu książkę Pałkiewicza pt. Syberia.
Może ciut za poważna, ale przynajmniej dowie się coś o świecie a wiek już odpowiedni na naukę życia i historii.
Wam też polecam taką metodę, jeszcze w fajnych promocja w Matrasie (akurat u mnie w mieście) mają albumy
z różnymi częściami świata, kontynentami, można czytać, długo oglądać, też się głęboko zastanawiałem czy nie kupić.
Kup se piwo i ciesz sie dobrze zainwestowana kasa :twisted: Albo kup jej skarpetki, w koncu to tradycyjny swiateczny prezent :mrgreen:
Kup książkę. Albo książki.
To moje żelazne prezenty. Kupowałem, kupuję i będę kupował.
Kolegi syn do 12 roku życia nawet lektur patykiem nie dotykał.
Aż dostał książkę, która mu pasowała i teraz jest regularnym czytelnikiem.
Warto spróbować.
Kup jej łyżwy, ruch to zdrowie :)
kup jej konia-ponoc jest w modzie
Dziś w radio mowili, 50% ludzi nie czyta książek, a książka jest nr jeden na liście oczekiwanych prezentów. To o co chodzi?
A może kup jej jakąś książkę z przepisami (np. pieczenie i dekorowanie muffinek)? Może młoda jeszcze nie wie, że lubi piec :D
Dziś w radio mowili, 50% ludzi nie czyta książek, a książka jest nr jeden na liście oczekiwanych prezentów. To o co chodzi?
Tak mi się przypomniało:
7PQstnnLscU
:mrgreen:
otwieracz
21-12-2012, 00:40
+1
Ja mam 13-letniego bratanka. Uzależniony od komputera że głowa boli.
Że nie miałem pomysłu to przeszedłem się dziś po księgarniach i kupiłem mu książkę Pałkiewicza pt. Syberia.
Może ciut za poważna, ale przynajmniej dowie się coś o świecie
Popieram. Świetny prezent. Mam i polecam, szczególnie książki Pałkiewicza. Chociaż dla dziewczynki kupiłbym coś Pawlikowskiej.
kronos28
21-12-2012, 18:58
ładnie się na regale prezentują... Taki lansik i +10 do ynteligencji
Pomysł z tym obozem nie głupi. Może narciarski do spółki z rodzicami młodej i zanabędzie jakieś zainteresowanie...?
Rafał_Sz
21-12-2012, 19:55
Mam pytanie co kupić nastolatce 13-14 lat, która nie ma żadnych zainteresowań? :)
Oj, chyba już ma. ;)
Chodzi mi o normalne zainteresowanie tzw. hobby.
A zestaw do samodzielnego robienia biżuterii juz ma?
wiesz, takie pudło z przegródkami koraliki taki śmakie owaki i inne brylanty kolczyki itp w pudle :)
Jeśli nie ma żadnych zainteresowań, to tylko "Poradnik młodej matki", na wszelki wypadek.:wink: