Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Come to me...
TheKilla
28-11-2012, 21:36
Jedno ode mnie, w końcu się chyba do niego przekonałam :)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/11/IMG_6727b1pfb-2.jpg
źródło (http://i1062.photobucket.com/albums/t482/the__killa/Forum/IMG_6727b1pfb.jpg)
Podoba mi sie. Ma fajny klimat. Jedyne co mnie troche w oczy kole to tekstura (chyba), ktora nalozyles a wlasciwie to gorna jej czesc. Sam nie wiem. Mam mieszane uczucia :-) Poza tym jest git!
Amadeusz
28-11-2012, 22:39
Matteo, to jest baba :) Ta tekstura to takie niby gałęzie chyba. Jest mrocznie.
Dla mnie genialne, świetny klimat :)
.:Gerard:.
29-11-2012, 01:31
no to się teraz narażę
ja w porównaniu z Twoimi umiejętnościami jestem jak Neandertalczyk zaje...ty klimat do tego dobrana obróbka, pasuje mi prawie wszystko, ta suknia wydaje mi się złe przedstawiona, w tej formie nie mogę dostrzec wyobrazić sobie czy to skrzydła czy np. zarzucana suknia tańczącego ducha w lesie no ale pewnie mi sie wydaje :wink: dla mnie w prostej sukni było by bardziej mroczno.
Pozdrawiam
lukasz_lkz
29-11-2012, 01:46
Ja również przyłącze się do achów. I mi się i tekstura i wyglądające jak wklejone drzewa podobają. Świetna praca proszę Pani :)
I'm coming, I'm coming.. Nice! :) Tylko następnym razem większe foty wstawiaj.
No ładnie, wszedłem na bloga i pamiętam wszystkie zdjęcia bo gdzieś już widziałem, trochę tu, trochę pewnie wcześniej na blogu. Dodałem do obserwowanych.
Będzie więcej z tej sesji?
TheKilla
29-11-2012, 10:19
Dzięki wszystkim za opinie:)
@.:Gerard:. to taki ogromny płaszcz, w ruchu;)
@bryk77, po kliku jest troszkę większe (forum mi zmniejsza niestety)
@rmn1, raczej nie planuję nic już obrabiać... fota pochodzi z sesji w nawłoci (też wrzucałam tutaj) i jest takim jakby bonusem;)
Tak swoją drogą sama się zdziwiłam jaki efekt daje połączenie tekstury i bardzo mocnej mgły jaka była tamtego poranka:)
Pozdrawiam!
Kajtuś Czarodziej
29-11-2012, 10:30
Niestety nie podzielę zachwytu poprzedników. Nie trafia do mnie obróbka tego zdjęcia. Kolor był zdecydowanie lepszy.
Jak to napisałaś w jednym z wątków "takie szaro-szare".
Bartekkw
29-11-2012, 10:46
Ja bedę za Kol. Kajtuś
BW mz średnio udane, wyprane z połtonów.
Kadr i motyw BDB, ale widzialbym to zupełnie inaczej w kwestii obróbki
TheKilla
29-11-2012, 11:53
mz obróbka inna niż "wypranie z półtonów" odbiera klimat temu zdjęciu. Tak je widziałam po prostu, oczywiście nie każdemu musi przypaść do gustu;)
Bartekkw
29-11-2012, 12:36
oczywiście nie każdemu musi przypaść do gustu;)
Oczywiście ;)
fajne zdjęcie i obróbka pasuje, tylko nie pasuje mi format tego kadru, cięte bo tak pasowało?