Zobacz pełną wersję : Konkurs "Barwy jesieni"
Witam
Zamierzam wystartować w konkursie powiatowym pt. "Barwy jesieni". Muszę zrobić 3 zdjęcia, pierwsze zdjęcie przedstawia drogę, obok niej drzewa i łąki w których górują złote, brązowe i czerwone kolory, drugie natomiast przedstawia złoty skraj lasu, i drogę z białego "czegoś". Oba zdjęcia są poprawne technicznie (histogram itd jest w normie) no a 3 zdjęcie... no właśnie jest jedynie pomysł. Jak myślicie czy zrobienie zdjęcia więdnących kwiatów w wazonie postawionym na "dywanie" z liści czarne tło, a obok czerwony znicz, czy takie zdjęcie mogło by przejść? A jeśli nie to czy moglibyście podsunąć mi jakieś inne pomysły na zdjęcie ? lub co wam się kojarzy z jesienią ? Z góry dziękuje :)
a jeśli Ci podpowiemy i wygrasz to podzielisz się nagrodą?? ;p
a jeśli Ci podpowiemy i wygrasz to podzielisz się nagrodą?? ;p
nie wiem jaka jest nagroda, dla mnie zajęcie chociaż podium i dostanie papierka będzie osiągnięciem ponieważ potrzebuje osiągnięć do szkoły o profilu fototechnik :) dlatego zależy mi na jak najbardziej ciekawych ujęciach, ale oczywiście mogę przesłać skan papierka w celu "podzielenia się nagrodą" :)
To czegoś nie łapię...
Gdyby ktoś z "samochodówki" albo "gastronomika" szukał tutaj natchnienia to bym się nie dziwił, ale gość z branży foto?
A jak doradzimy i Ciebie zjadą, to pretensyjki w którą stronkę pójdą? ;)
nie wiem jaka jest nagroda, dla mnie zajęcie chociaż podium i dostanie papierka będzie osiągnięciem ponieważ potrzebuje osiągnięć do szkoły o profilu fototechnik :) dlatego zależy mi na jak najbardziej ciekawych ujęciach, ale oczywiście mogę przesłać skan papierka w celu "podzielenia się nagrodą" :)
Zorganizuj sam swój konkurs - który wygrasz :)
Zorganizuj sam swój konkurs - który wygrasz :)
Niegłupie :) Można sobie ufundować np. auto, wpisać do portfolio, że się wygrało :)
Mam sporo dyplomów "Za zajęcie pierwszego miejsca" (dostałem od Ryszarda Ochódzkiego). Mogę podesłać. Trzeba tylko nazwisko wpisać.
Mam sporo dyplomów "Za zajęcie pierwszego miejsca" (dostałem od Ryszarda Ochódzkiego). Mogę podesłać. Trzeba tylko nazwisko wpisać.
Jestem chętny. Podsyłaj.
sokolnik
05-11-2012, 16:45
też chce :)
To czegoś nie łapię...
Gdyby ktoś z "samochodówki" albo "gastronomika" szukał tutaj natchnienia to bym się nie dziwił, ale gość z branży foto?
A jak doradzimy i Ciebie zjadą, to pretensyjki w którą stronkę pójdą? ;)
Oczywiście w moją stronę :) bo porady zawarte na tym forum jak najbardziej są pomocne a jeśli mnie przez to zdjęcie zjadą to tylko dlatego że ja coś źle zrobiłem :)
Mi też podeślij :)
Zorganizuj sam swój konkurs - który wygrasz
Ciekawy pomysł :)