PDA

Zobacz pełną wersję : Konkurs "Barwy jesieni"

Wolves
04-11-2012, 17:32
Witam
Zamierzam wystartować w konkursie powiatowym pt. "Barwy jesieni". Muszę zrobić 3 zdjęcia, pierwsze zdjęcie przedstawia drogę, obok niej drzewa i łąki w których górują złote, brązowe i czerwone kolory, drugie natomiast przedstawia złoty skraj lasu, i drogę z białego "czegoś". Oba zdjęcia są poprawne technicznie (histogram itd jest w normie) no a 3 zdjęcie... no właśnie jest jedynie pomysł. Jak myślicie czy zrobienie zdjęcia więdnących kwiatów w wazonie postawionym na "dywanie" z liści czarne tło, a obok czerwony znicz, czy takie zdjęcie mogło by przejść? A jeśli nie to czy moglibyście podsunąć mi jakieś inne pomysły na zdjęcie ? lub co wam się kojarzy z jesienią ? Z góry dziękuje :)

emet_b
04-11-2012, 17:38
a jeśli Ci podpowiemy i wygrasz to podzielisz się nagrodą?? ;p

Wolves
04-11-2012, 17:39
a jeśli Ci podpowiemy i wygrasz to podzielisz się nagrodą?? ;p

nie wiem jaka jest nagroda, dla mnie zajęcie chociaż podium i dostanie papierka będzie osiągnięciem ponieważ potrzebuje osiągnięć do szkoły o profilu fototechnik :) dlatego zależy mi na jak najbardziej ciekawych ujęciach, ale oczywiście mogę przesłać skan papierka w celu "podzielenia się nagrodą" :)

amirez
05-11-2012, 15:14
To czegoś nie łapię...
Gdyby ktoś z "samochodówki" albo "gastronomika" szukał tutaj natchnienia to bym się nie dziwił, ale gość z branży foto?
A jak doradzimy i Ciebie zjadą, to pretensyjki w którą stronkę pójdą? ;)

morzon
05-11-2012, 16:18
nie wiem jaka jest nagroda, dla mnie zajęcie chociaż podium i dostanie papierka będzie osiągnięciem ponieważ potrzebuje osiągnięć do szkoły o profilu fototechnik :) dlatego zależy mi na jak najbardziej ciekawych ujęciach, ale oczywiście mogę przesłać skan papierka w celu "podzielenia się nagrodą" :)

Zorganizuj sam swój konkurs - który wygrasz :)

prz3mo
05-11-2012, 16:19
Zorganizuj sam swój konkurs - który wygrasz :)

Niegłupie :) Można sobie ufundować np. auto, wpisać do portfolio, że się wygrało :)

freefly
05-11-2012, 16:24
Mam sporo dyplomów "Za zajęcie pierwszego miejsca" (dostałem od Ryszarda Ochódzkiego). Mogę podesłać. Trzeba tylko nazwisko wpisać.

Cosnek
05-11-2012, 16:31
Mam sporo dyplomów "Za zajęcie pierwszego miejsca" (dostałem od Ryszarda Ochódzkiego). Mogę podesłać. Trzeba tylko nazwisko wpisać.

Jestem chętny. Podsyłaj.

sokolnik
05-11-2012, 16:45
też chce :)

Wolves
05-11-2012, 17:02
To czegoś nie łapię...
Gdyby ktoś z "samochodówki" albo "gastronomika" szukał tutaj natchnienia to bym się nie dziwił, ale gość z branży foto?
A jak doradzimy i Ciebie zjadą, to pretensyjki w którą stronkę pójdą? ;)

Oczywiście w moją stronę :) bo porady zawarte na tym forum jak najbardziej są pomocne a jeśli mnie przez to zdjęcie zjadą to tylko dlatego że ja coś źle zrobiłem :)

Mi też podeślij :)

Zorganizuj sam swój konkurs - który wygrasz

Ciekawy pomysł :)