Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Konkurs "Barwy jesieni"

Witam
    Zamierzam wystartować w konkursie powiatowym pt. "Barwy jesieni". Muszę zrobić 3 zdjęcia, pierwsze zdjęcie przedstawia drogę, obok niej drzewa i łąki w których górują złote, brązowe i czerwone kolory, drugie natomiast przedstawia złoty skraj lasu, i drogę z białego "czegoś". Oba zdjęcia są poprawne technicznie (histogram itd jest w normie) no a 3 zdjęcie... no właśnie jest jedynie pomysł. Jak myślicie czy zrobienie zdjęcia więdnących kwiatów w wazonie postawionym na "dywanie" z liści czarne tło, a obok czerwony znicz, czy takie zdjęcie mogło by przejść? A jeśli nie to czy moglibyście podsunąć mi jakieś inne pomysły na zdjęcie ? lub co wam się kojarzy z jesienią ? Z góry dziękuje

Domyślnie

a jeśli Ci podpowiemy i wygrasz to podzielisz się nagrodą?? ;p
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emet_b Zobacz posta
    a jeśli Ci podpowiemy i wygrasz to podzielisz się nagrodą?? ;p
    nie wiem jaka jest nagroda, dla mnie zajęcie chociaż podium i dostanie papierka będzie osiągnięciem ponieważ potrzebuje osiągnięć do szkoły o profilu fototechnik dlatego zależy mi na jak najbardziej ciekawych ujęciach, ale oczywiście mogę przesłać skan papierka w celu "podzielenia się nagrodą"
    Ostatnio edytowane przez Wolves ; 04-11-2012 o 17:42

Domyślnie

To czegoś nie łapię...
    Gdyby ktoś z "samochodówki" albo "gastronomika" szukał tutaj natchnienia to bym się nie dziwił, ale gość z branży foto?
    A jak doradzimy i Ciebie zjadą, to pretensyjki w którą stronkę pójdą?
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wolves Zobacz posta
    nie wiem jaka jest nagroda, dla mnie zajęcie chociaż podium i dostanie papierka będzie osiągnięciem ponieważ potrzebuje osiągnięć do szkoły o profilu fototechnik dlatego zależy mi na jak najbardziej ciekawych ujęciach, ale oczywiście mogę przesłać skan papierka w celu "podzielenia się nagrodą"
    Zorganizuj sam swój konkurs - który wygrasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Niegłupie Można sobie ufundować np. auto, wpisać do portfolio, że się wygrało

Domyślnie

Mam sporo dyplomów "Za zajęcie pierwszego miejsca" (dostałem od Ryszarda Ochódzkiego). Mogę podesłać. Trzeba tylko nazwisko wpisać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Mam sporo dyplomów "Za zajęcie pierwszego miejsca" (dostałem od Ryszarda Ochódzkiego). Mogę podesłać. Trzeba tylko nazwisko wpisać.
    Jestem chętny. Podsyłaj.

Domyślnie

też chce
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    To czegoś nie łapię...
    Gdyby ktoś z "samochodówki" albo "gastronomika" szukał tutaj natchnienia to bym się nie dziwił, ale gość z branży foto?
    A jak doradzimy i Ciebie zjadą, to pretensyjki w którą stronkę pójdą?
    Oczywiście w moją stronę bo porady zawarte na tym forum jak najbardziej są pomocne a jeśli mnie przez to zdjęcie zjadą to tylko dlatego że ja coś źle zrobiłem

Mi też podeślij

Ciekawy pomysł

Uprawnienia umieszczania postów