PDA

Zobacz pełną wersję : nocleg w Pile

grand75
08-10-2012, 22:07
Witam, w sobotę wybieram się do Piły na koncert i chcę tam przenocować. Czy może mi ktoś wskazać jakiś niedrogi hotel? Najlepiej niedaleko "Pomarańczowego fortepianu", gdyż tam właśnie odbędzie się koncert.
Dzięki,
Mikołaj

ps. znalazłem hotel 2-gwiazdkowy "Gwda". Jest coś bliżej ulicy Ignacego Paderewskiego w podobnym standardzie? Za "dwójkę"w "Gwdzie" zapłącę niecałe 100 zł.

Hubert Adamczyk
08-10-2012, 22:09
Najbliżej Pomarańczowego Fortepianu będzie Hotel Gromada tylko nie wiem jak z cenami tam

Jaworus
09-10-2012, 16:30
Bliżej Fortepianu jest "Pensjonat Park" http://www.pensjonatpark.pila.pl/index2.htm, przez park miejski piechotą nie dłużej niż 5 minut. Zaznaczam, że nigdy w nim nie byłem i nie biorę odpowiedzialności za jakość usług.
W Gwdzie też nie nocowałem, ale opinie słyszałem raczej pozytywne, z drugiej strony mamy tak tanie taksówki, że odległość z tego hoteliku do Fortepianu nie robi wielkiej różnicy, więcej jak 10zł za kurs nie zapłacisz.

bognik
09-10-2012, 22:06
Prawda, taksówki są tanie. Hubert, strzelam, że w Gromadzie ceny będą jednak wysokie.

grand75
10-10-2012, 00:23
W Gwdzie niestety miejsc nie mieli, nocleg w Gromadzie odpadł ze względu na cenę. Przenocuję w Kwancie.
Po tym weekendzie będę półAndrusem, bo "spałem w Pile" :)
Oby koncert był udany i jak chłopaki z The Sons of Robert Mitchum nie będą mieć nic przeciwko, to strzelę im kilka zdjęć :)
dzięki za odzew!

elanek
10-10-2012, 00:47
proponuję ogólnie i preferuję couchsurfing