Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Knappel
pawelmacieszonek
07-10-2012, 18:49
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/a/img233/7154/wysepkahdr001druk.jpg)
Sebastianito
07-10-2012, 20:50
Mi osobiscie odpowiadaja takie kolory i dobrany czas... ciut wysepke wyostrzyc i bedzie cacy :)
Mocne kolorki i może dla mnie ciut za mocne ale kadr, dobrany czas jak najbardziej pasują.
Uwaga Sebastianito o wyostrzeniu jak najbardziej słuszna
W zasadzie mogę się tylko podpisać pod wypowiedziami kolegów. Ewentualnie jeszcze poprosiłbym o link do większej wersji ;)
Bartekkw
07-10-2012, 21:59
Niezbyt mi kolor pasuje - średnio lubię takie nasycenie różu. Myślę że przy innym WB byłoby ciekawiej
Niewątpliwie dynamika kadru stanowi in plus... Zgodzić się jednak trzeba z przedmówcami, że kolorystyka nazbyt intensywna...
T_P_
pawelmacieszonek
08-10-2012, 20:51
Moze odrobine za mocno rzeczywiscie ale mysle ze sporo zalezy od monitora na ktorym sie na to patrzy. Na moim na pewno kolory i ich intesywnosc jest do przyjecia , na monitorze obok przy ktorym siedzi moja krolewna zdjecie wyglada gorzej, no ale i monitor duzo slabszy ;)
Dziekuje za komentarze :)
Patrzę... patrzę... PATRZĘ i napatrzeć się nie mogę! Rewelacja! Kolory, czas, kadr - wszystko mi tu gra :)
geralttt
08-10-2012, 22:07
Kozak fot, nie ma to tamto.... !!!
Ostrość hmmm... Jak zerkam z 80cm jest perfecto! :) Piękna gra cieni na wodzie! :)
Witam
Świetne zdjęcie . Dynamika ujęcia - to jest to. Kolor.... ale to już kwestia gustu.
pozdrawiam
Paablitos
08-10-2012, 22:15
Kolory fantastyczno-kontrowersyjne...dla mnie ok. Dynamika- przepiekna. Deko ostrosci na wysyepke jednak by sie chcialo.
Generalnie baardzo sie podoba:).
jacekz40
09-10-2012, 11:36
Obrazek sam w sobie porządny :) jednak kolory to rzecz gustu, ja też pewnie lepiej bym odbierał zdjęcie w innej tonacji ;)
Kadr bardzo dobry o kolorach już pisano.Pozdrawiam
JaroPienza
10-10-2012, 11:21
Ależ ładnie. Zapada w pamięci i to się liczy
Nikonozaur
10-10-2012, 21:14
"Senastianowe" kolorki zrobiły dobrą robotę, no i kadr fajny. Ja nie mam pytań.