Szukaj
Mi osobiscie odpowiadaja takie kolory i dobrany czas... ciut wysepke wyostrzyc i bedzie cacy![]()
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Mocne kolorki i może dla mnie ciut za mocne ale kadr, dobrany czas jak najbardziej pasują.
Uwaga Sebastianito o wyostrzeniu jak najbardziej słuszna
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Niezbyt mi kolor pasuje - średnio lubię takie nasycenie różu. Myślę że przy innym WB byłoby ciekawiej
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Niewątpliwie dynamika kadru stanowi in plus... Zgodzić się jednak trzeba z przedmówcami, że kolorystyka nazbyt intensywna...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Moze odrobine za mocno rzeczywiscie ale mysle ze sporo zalezy od monitora na ktorym sie na to patrzy. Na moim na pewno kolory i ich intesywnosc jest do przyjecia , na monitorze obok przy ktorym siedzi moja krolewna zdjecie wyglada gorzej, no ale i monitor duzo slabszy
Dziekuje za komentarze![]()
Patrzę... patrzę... PATRZĘ i napatrzeć się nie mogę! Rewelacja! Kolory, czas, kadr - wszystko mi tu gra![]()
12 14 28 35 85
Kozak fot, nie ma to tamto.... !!!
Ostrość hmmm... Jak zerkam z 80cm jest perfecto!Piękna gra cieni na wodzie!
![]()
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Witam
Świetne zdjęcie . Dynamika ujęcia - to jest to. Kolor.... ale to już kwestia gustu.
pozdrawiam
Po prostu NIKON
Aaaa takie tam.....
Skontaktuj się z nami