Zobacz pełną wersję : Lenovo T520
Przemek Paśnik
16-09-2012, 18:14
Hej, mam dzwona, potrzebuję kupić laptopa. Uwidziałem sobie T520. Czy ktoś z forumowiczów ma w/w model i mógłby coś o nim napisać? Laptop będzie podpięty pod monitor Eizo, więc matryca nie jest taka super ważna. Zależy mi na mobilności i trwałości kulturze pracy. Design jest najmniej ważny, choć nie ukrywam, ze seria T zawsze mi się podobała. Z góry dziękuję za pomoc
Moje zdanie jest takie. Jeśli zależy Tobie na mobliności, to zakup netbooka i mocnego blaszaka do PS'a. Wyjdzie z pewnością taniej, niż T520.
Natomiast co do samego laptopa, to jest to sprzęt nie do zajechania. Ja mam od czterech lat Lenovo R61 i nie mogę złego słowa o nim powiedzieć. Działa elegancko do dnia dzisiejszego, a przeszedł sporo historii.
Niegłupio prawi mój przedmówca. Ja w teren zabieram Lenovo x120e a w domciu czeka 6 rdzeniaszków.
Laptop to jednak ślimak.
W temacie mobilności - nie wolisz t420/430? Zawsze to mniejsze nieco.
Aha, ziom z pracy ma wspomniane t420, do t530 chyba sie dostep po weekendzie uda ogarnac takze pisz jakby coś :)
Jak laptop i mobilność, to może seria X?