Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Lenovo T520

Domyślnie Lenovo T520

Hej, mam dzwona, potrzebuję kupić laptopa. Uwidziałem sobie T520. Czy ktoś z forumowiczów ma w/w model i mógłby coś o nim napisać? Laptop będzie podpięty pod monitor Eizo, więc matryca nie jest taka super ważna. Zależy mi na mobilności i trwałości kulturze pracy. Design jest najmniej ważny, choć nie ukrywam, ze seria T zawsze mi się podobała. Z góry dziękuję za pomoc

Domyślnie

Moje zdanie jest takie. Jeśli zależy Tobie na mobliności, to zakup netbooka i mocnego blaszaka do PS'a. Wyjdzie z pewnością taniej, niż T520.
    Natomiast co do samego laptopa, to jest to sprzęt nie do zajechania. Ja mam od czterech lat Lenovo R61 i nie mogę złego słowa o nim powiedzieć. Działa elegancko do dnia dzisiejszego, a przeszedł sporo historii.

Domyślnie

Niegłupio prawi mój przedmówca. Ja w teren zabieram Lenovo x120e a w domciu czeka 6 rdzeniaszków.
    Laptop to jednak ślimak.

Domyślnie

W temacie mobilności - nie wolisz t420/430? Zawsze to mniejsze nieco.
    Aha, ziom z pracy ma wspomniane t420, do t530 chyba sie dostep po weekendzie uda ogarnac takze pisz jakby coś
    Ostatnio edytowane przez thorcik ; 25-09-2012 o 18:12
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Jak laptop i mobilność, to może seria X?

Domyślnie

X1 Carbon
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Uprawnienia umieszczania postów