Zobacz pełną wersję : Wacom Intuos3 A6
Cześć.
Czy ktoś się może orientuje gdzie w okolicach Katowic mógłbym kupić w weekend tablet Wacom Intuos3 A6 od ręki? Grzebałem conieco po internecie w tej sprawie i w zasadzie jedyna opcja to zamówić i czekać na dostawę. W Polsce będę tylko w weekend więc wolałbym po prostu iść do sklepu i kupić.
Zapytaj w Cortlandzie. Nb. Wacoma A6 już praktycznie nigdzie nie dostaniesz - są tylko w wersji "wide"
Cześć.
Czy ktoś się może orientuje gdzie w okolicach Katowic mógłbym kupić w weekend tablet Wacom Intuos3 A6 od ręki? Grzebałem conieco po internecie w tej sprawie i w zasadzie jedyna opcja to zamówić i czekać na dostawę. W Polsce będę tylko w weekend więc wolałbym po prostu iść do sklepu i kupić.
Widziałem kilka na www.ebay.com W Polsce już raczej niedostępne.
Zapytaj w Cortlandzie. Nb. Wacoma A6 już praktycznie nigdzie nie dostaniesz - są tylko w wersji "wide"
A ten "wide" tyszfajny? ;)
Widziałem kilka na www.ebay.com W Polsce już raczej niedostępne.
Hmm... no własne widziałem taki na stronie vobisa przed momentem. Do wglądtu tu (http://sklep.vobis.pl/oferta/manipulatory_i_klawiatury/tablety_graficzne/884078_tablet_graficzny_wacom_intuos3.aspx).
Ja kupiłem normalny, bo taki mam monitor, a do tego dorwałem ostatni z wystawki za 900PLN, więc korzystnie. Jak się nie ma wideowego monitora, to wideowość tabletu nie ma specjalnego znaczenia.
czasem na półkach w MM można je spotkać, więc spróbuj tam
@Czornyj okej, dzięki za info.
@fIlek erm... w tej restauracji się nie stołuję ;)