Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] In color v1
Witam
W nadmiarze pracy, jaką teraz mam ciężko mi się wyrwać na jakąś sesję, wczoraj jednak zrobiłem sobie przerwę i umówiłem się na spontaniczną sesję z Karoliną (znaną już z moich wcześniejszych prac).
Dziś przedstawiam oto taką pracę.
Co sądzicie?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/818/gryzia.jpg/)
rafal1980
24-08-2012, 12:34
Cacuszko ;) Bardzo ładnie zaświecone, obróbka high-end również na poziomie ;) Nie mam do czego się przyczepić ;)
RobertMiernik
24-08-2012, 12:44
Jak zawsze super estetycznie, delikatnie i czyściutko, wypasik.
Podoba się bardzo. Ładne kolorki, DoF i obróbka. :) Gratulacje.
Zdjęcie mi się podoba. Można się jedynie przyczepić do różnie pomalowanych dolnych powiek.
Super, takie zdjęcia lubię - wiem, że jak zamknę ten wątek to fotografia gdzieś w głowie zostanie. Dobre wyczucie klimatu, prosty ale trafiający kadr, całość naprawdę gra. Pewnie mOSAd zatrzyma się na "karpiku" (:P) ale mi rozchylone usta tutaj nie przeszkadzają. Pozdrawiam! ;)
ostrosc zasluga obiektywu ?
szacun za prace glebia ;)
Dzięki wszystkim za opinię
ostrosc zasluga obiektywu ?
szacun za prace glebia ;) Tak dokładnie
Dobry karpik nie jest zły. ;) Szczególnie pod koniec roku podczas rodzinnego obiadu, kiedy to zawsze ktoś może pomóc zadławionemu uderzeniem w placy. Modelki jednak ości w gardle nie stanęły, nie wygląda też na pobitą, to raczej "chwilowy odpływ myśli". Wybaczam z łaski mojej. Zdjęcie przyjemne, choć trochę kiczowate (przez korale na skroniach). Wyrównałbym (podniósł) temperaturę barwową na dole kadru - leci w sinicę już powoli.
Go fajna
Natomiast kolory tych korali i kolczyków ... jak dla mnie to groch z kapustą
Wysłoń sobie rękami te kolczyki - fota robi sie dużo spokojniejsza i mniej "cepeliady" w tym.
Mi tam podoba się jak jest. Świetne kolory!
Świetne, jak dla mnie bomba