Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: In color v1

Domyślnie In color v1

Witam
    W nadmiarze pracy, jaką teraz mam ciężko mi się wyrwać na jakąś sesję, wczoraj jednak zrobiłem sobie przerwę i umówiłem się na spontaniczną sesję z Karoliną (znaną już z moich wcześniejszych prac).
    Dziś przedstawiam oto taką pracę.
    Co sądzicie?

Domyślnie

Cacuszko Bardzo ładnie zaświecone, obróbka high-end również na poziomie Nie mam do czego się przyczepić

Domyślnie

Jak zawsze super estetycznie, delikatnie i czyściutko, wypasik.

Domyślnie

Podoba się bardzo. Ładne kolorki, DoF i obróbka. Gratulacje.
    I think in f-stops..
    24, 35, 50, 105

Domyślnie

Zdjęcie mi się podoba. Można się jedynie przyczepić do różnie pomalowanych dolnych powiek.

Domyślnie

Super, takie zdjęcia lubię - wiem, że jak zamknę ten wątek to fotografia gdzieś w głowie zostanie. Dobre wyczucie klimatu, prosty ale trafiający kadr, całość naprawdę gra. Pewnie mOSAd zatrzyma się na "karpiku" (:P) ale mi rozchylone usta tutaj nie przeszkadzają. Pozdrawiam!

Domyślnie

ostrosc zasluga obiektywu ?

szacun za prace glebia

Domyślnie

Dzięki wszystkim za opinię
    Cytat Zamieszczone przez slimiro Zobacz posta
    ostrosc zasluga obiektywu ?

szacun za prace glebia
    Tak dokładnie

Domyślnie

Dobry karpik nie jest zły. Szczególnie pod koniec roku podczas rodzinnego obiadu, kiedy to zawsze ktoś może pomóc zadławionemu uderzeniem w placy. Modelki jednak ości w gardle nie stanęły, nie wygląda też na pobitą, to raczej "chwilowy odpływ myśli". Wybaczam z łaski mojej. Zdjęcie przyjemne, choć trochę kiczowate (przez korale na skroniach). Wyrównałbym (podniósł) temperaturę barwową na dole kadru - leci w sinicę już powoli.

Domyślnie

Go fajna
    Natomiast kolory tych korali i kolczyków ... jak dla mnie to groch z kapustą
    Wysłoń sobie rękami te kolczyki - fota robi sie dużo spokojniejsza i mniej "cepeliady" w tym.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów