PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Przestrzeń

Sebastianito
30-07-2012, 22:44
Zamykam oczy widze przestrzen co...

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/338535_10151057242798996_1832110291_o.jpg)

W drodze na Ben Donich
Pozdrawiam

stroop
30-07-2012, 22:47
Się przewraca ten ktoś :) Z przestrzenią chyba tez słabo tym razem... pora dnie nie sprzyja.

maniak666
30-07-2012, 22:50
Eksperymentujesz z obróbką? Jak nie Twoje. Oddechu nad ludziem by się chyba nieco zdalo.
Kolorystycznie to też nie Ty. Mieszane mam uczucia...

deemes
30-07-2012, 22:58
fajną masz czapkę Wać Pan ale bez człeka bym widział tę fotkę:) coś LG z suwakami nie zatrybiło lecz i tak sie podoba wzgórzysko:))

Nikonozaur
30-07-2012, 22:59
Eksperymentujesz z obróbką? Jak nie Twoje. Oddechu nad ludziem by się chyba nieco zdalo.
Kolorystycznie to też nie Ty. Mieszane mam uczucia...
No i niestety muszę się podpisać pod opinią szanownego imiennika.

Sebastianito
30-07-2012, 23:27
To ja juz nie moge zrobic inaczej? A czlek sie nie przewraca tylko od wiatru sie broni... a wialo niemilosiernie...

maniak666
30-07-2012, 23:32
Nikt Seba nie mówi że nie mozesz inaczej. Tylko przyzwyczaiłeś nas wszystkich tutaj do wysokiego poziomu swoich prac. I to kadrowo jak i postprocesowo. No a tutaj pod każdym względem jest nieszczególnie. Początkowo sądziłem że może Imageschack coś skopał, ale chyba jednak nie. Mam również wrażenie mocnego niedomagania jakościowego.
Po prostu patrzę i nie widzę tu Twojej ręki...

mirekvampirek
30-07-2012, 23:41
czekalem na kadry z tej wycieczki, jak tylko zapowiedziales wypad w gory kilka dni temu, czekalem, bo spodziewalem sie szkocji po sebastianowemu, dobrze, ze dzialasz inaczej niz sie wszyscy spodziewaja, ale niestety tutaj lekkie rozczarowanie, nie zrozum mnie zle, ale nie czuje ani zapachu, ani klimatu highlandow, moze jak w twoim opisie do zdjecia musialbym zamknac oczy ogladajac to zdjecie, zeby zobaczyc przestrzen ;-) (to taki czarny angielski humor)

maniak dosc dobrze opisal mankamenty techniczne, wiec zamiast go powielac, sie pod nim podpisze ;-)

pozdrawiam

Sebastianito
31-07-2012, 00:07
Bije sie w piers, ze do zdjecia nie przysiadlem... a powinienem... no coz.. kolejna lekcja. Przepraszam.

Adam Majchrzak
31-07-2012, 00:43
Ty się nie bij w pierś tylko przysiadaj i na spokojnie raz jeszcze :wink:
Wiało czy nie, mam wrażenie że te wygięcie człowieka potęguje szeroki kąt (takowy tutaj zastosowałeś?).

Seba, moją opinię na temat monitora już znasz... :twisted:

Pozdrawiam! =]

Bartekkw
31-07-2012, 09:00
No Sebek....głowa do góry i jeszcze raz :)

grudzinsky
31-07-2012, 10:05
takie wlasnie sa szkockie gory, ciezko jest zrobic zdjecie gdy slonce w "zenicie"
faktycznie Seba przyzwyczailes nas do zdjec przede wszystkim w pionie ;) i z rewelacyjnym swiatlem zachodzacego lub wschodzacego slonca
ja te fote lykam. zapewne mozna z niej jeszcze cos wyciagnac, ale i bez tego wyciagania dla mnie jest dobrym zdjeciem!
sadze, ze to tylko przedsmak tego co nas czeka w najblizszych dniach. skoro to jest zdjecie z drogi na Ben'a to co dzialo sie na szczycie?