Szukaj
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Się przewraca ten ktośZ przestrzenią chyba tez słabo tym razem... pora dnie nie sprzyja.
Eksperymentujesz z obróbką? Jak nie Twoje. Oddechu nad ludziem by się chyba nieco zdalo.
Kolorystycznie to też nie Ty. Mieszane mam uczucia...
fajną masz czapkę Wać Pan ale bez człeka bym widział tę fotkęcoś LG z suwakami nie zatrybiło lecz i tak sie podoba wzgórzysko
)
Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.
To ja juz nie moge zrobic inaczej? A czlek sie nie przewraca tylko od wiatru sie broni... a wialo niemilosiernie...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Nikt Seba nie mówi że nie mozesz inaczej. Tylko przyzwyczaiłeś nas wszystkich tutaj do wysokiego poziomu swoich prac. I to kadrowo jak i postprocesowo. No a tutaj pod każdym względem jest nieszczególnie. Początkowo sądziłem że może Imageschack coś skopał, ale chyba jednak nie. Mam również wrażenie mocnego niedomagania jakościowego.
Po prostu patrzę i nie widzę tu Twojej ręki...
czekalem na kadry z tej wycieczki, jak tylko zapowiedziales wypad w gory kilka dni temu, czekalem, bo spodziewalem sie szkocji po sebastianowemu, dobrze, ze dzialasz inaczej niz sie wszyscy spodziewaja, ale niestety tutaj lekkie rozczarowanie, nie zrozum mnie zle, ale nie czuje ani zapachu, ani klimatu highlandow, moze jak w twoim opisie do zdjecia musialbym zamknac oczy ogladajac to zdjecie, zeby zobaczyc przestrzen(to taki czarny angielski humor)
maniak dosc dobrze opisal mankamenty techniczne, wiec zamiast go powielac, sie pod nim podpisze
pozdrawiam
ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc
d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo
Bije sie w piers, ze do zdjecia nie przysiadlem... a powinienem... no coz.. kolejna lekcja. Przepraszam.
Ty się nie bij w pierś tylko przysiadaj i na spokojnie raz jeszcze
Wiało czy nie, mam wrażenie że te wygięcie człowieka potęguje szeroki kąt (takowy tutaj zastosowałeś?).
Seba, moją opinię na temat monitora już znasz...
Pozdrawiam! =]
Skontaktuj się z nami