Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] robaczek
MalwinkaTG
21-06-2012, 19:26
1. Od razu przepraszam za tło... ale usiadł sobie na kurtce więc nie było możliwości wytłumaczenia mu że ma przelecieć gdzieś indziej :-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/images/84634508130011657962.jpg)
Malwinko bardzo ładny ten robaczek tylko trochę taki techno :D
MalwinkaTG
22-06-2012, 16:01
techno?? czyli jak?? :0)))
Karbulot
23-06-2012, 20:28
Tło... Wolimy oglądać robaczki w ich naturalnym środowisku a nie na jakiejś plandece.
MalwinkaTG
24-06-2012, 10:32
Karbulot... przeczytaj opis nad zdjęciem.... a co miałam go przenieść w naturalne środowisko?????????????????????????? ja rozumie że są robaczki które można spotkać na trawie i innych takich.... ale skoro to jest robaczek fruwający to może podrzuć pomysł jak należało go przenieść w naturalne środowisko!!! i gdybyś poczytał to to nie jest PLANDEKA tylko kurtka!! :-) no cóż... kłania się czytanie ze zrozumieniem
stasio88
24-06-2012, 10:44
Jejku, Malwino, skąd takie oburzenie? To że Kolega napisał że wolimy oglądać robaczki na innych tłach nie znaczy że Twoje jest złe, typowe bronienie swojej racji oraz na koniec obrażanie innych...
Bardzo ładny robaczek :-)
... i pozwól innym wypowiadać swoje zdanie, inaczej bez sensu jest wstawianie zdjęć do oceny...
Malwinka bardzo nerwowa, zdjęcie robaczka na takim tle może być jedynie zdjęciem dokumentacyjnym, nie posiada ono walorów zdjęcia przyrodniczego, a poza tym nie chcę Cię zrażać do tematu ale robaczek jakoś taki nieostry. Zachęcam do oglądania zdjęć w kategorii makro i uczenia się. Pozdrawiam.
evilseed
24-06-2012, 10:58
Ale nie zmienia to faktu, że robaczek fatalnie prezentuje się na niebieskiej kurtce. To jest forum fotograficzne i nie zawsze jest istotne co jest uchwycone na zdjęciu tylko jak to zrobiłaś :)
jurek1906
24-06-2012, 11:03
Ostrość poszła na kurtkę a nie na robaczka.
... a co miałam go przenieść w naturalne środowisko??????????????????????????
ależ oczywiście, że nie. Trzeba było zrobić fotkę (co zostało uczynione) i zostawić ją sobie na dysku :)
... ja rozumie że są robaczki....
:smile: no cóż... kłania się czytanie ze zrozumieniem
No cóż... kłania się pisanie bez użycia słownika j. polskiego :)
MalwinkaTG
24-06-2012, 18:13
oj macie racje... może poprzednio zbyt "pojechałam" z komentarzem... no ale... a co do tej ostrości kurcze on tak szybko przyfrunął zanim nastawiłam aparat pstryknęłam zaledwie dwie fotki o biedak odleciał :-) chyba nie chciał być uchwycony :-) Oj uchwycenie owada jest strasznie trudne ze względu na jego ruchliwość dlatego wielki szacunek dla tych wszystkich którym to wychodzi perfekcyjnie :-) ale.. człowiek uczy się całe życie :-) czyż nie?? :-)
MalwinkaTG
24-06-2012, 18:16
wld... Tobie nigdy się nie zdarzają się literówki?? :-) ale... przepraszam na drugi raz postaram się pisać z użyciem słownika :-)))