1. Od razu przepraszam za tło... ale usiadł sobie na kurtce więc nie było możliwości wytłumaczenia mu że ma przelecieć gdzieś indziej![]()
Szukaj
1. Od razu przepraszam za tło... ale usiadł sobie na kurtce więc nie było możliwości wytłumaczenia mu że ma przelecieć gdzieś indziej![]()
Malwinko bardzo ładny ten robaczek tylko trochę taki techno![]()
techno?? czyli jak?? :0)))
Tło... Wolimy oglądać robaczki w ich naturalnym środowisku a nie na jakiejś plandece.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Karbulot... przeczytaj opis nad zdjęciem.... a co miałam go przenieść w naturalne środowisko?????????????????????????? ja rozumie że są robaczki które można spotkać na trawie i innych takich.... ale skoro to jest robaczek fruwający to może podrzuć pomysł jak należało go przenieść w naturalne środowisko!!! i gdybyś poczytał to to nie jest PLANDEKA tylko kurtka!!no cóż... kłania się czytanie ze zrozumieniem
Jejku, Malwino, skąd takie oburzenie? To że Kolega napisał że wolimy oglądać robaczki na innych tłach nie znaczy że Twoje jest złe, typowe bronienie swojej racji oraz na koniec obrażanie innych...
Bardzo ładny robaczek
... i pozwól innym wypowiadać swoje zdanie, inaczej bez sensu jest wstawianie zdjęć do oceny...
Malwinka bardzo nerwowa, zdjęcie robaczka na takim tle może być jedynie zdjęciem dokumentacyjnym, nie posiada ono walorów zdjęcia przyrodniczego, a poza tym nie chcę Cię zrażać do tematu ale robaczek jakoś taki nieostry. Zachęcam do oglądania zdjęć w kategorii makro i uczenia się. Pozdrawiam.
D7100, N 300/f4 + TC14
http://www.januszszyma.com/
Ale nie zmienia to faktu, że robaczek fatalnie prezentuje się na niebieskiej kurtce. To jest forum fotograficzne i nie zawsze jest istotne co jest uchwycone na zdjęciu tylko jak to zrobiłaś![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Skontaktuj się z nami