PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Satveer

Matteo
04-06-2012, 10:46
Wczoraj mialem przyjemnosc popracowac w studio z bardzo fajna modelka, Satveer. Rodzce jej pochodza z Indii ale ona urodzila sie juz w UK (jej rodzice emigrowali do UK i w UK sie poznali) Bardzo ciekawa dziewczyna. W 2010 roku zostala TOP 10 Model Azji Południowej - fajnie :-) Przyjechala do mnie z Southampton i byla przerazona :-) Na szczescie rownie odwazna i pewna siebie dlatego udalo jej sie przelamac lek przed wezem i... sami ocencie.

Dzis tylko jedno ale juz niebawem caly set

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.matis.i.media.pl/photography/_DSC8969.jpg)

Dzieki!

agatatoja
04-06-2012, 12:32
nie widać zdjęcia...

Matteo
04-06-2012, 12:39
U mnie widac i na kapie i iphone-ie ipad-zie i na laptopie wiec chyba cos u ciebie. Czy ktos jeszcze ma ten problem?

Irwusek
04-06-2012, 12:41
Widać zdjęcie ;)

Co do samego zdjęcia świetne ;) Czekam na więcej ;) Niezły klimat ;)

mascar
04-06-2012, 12:42
U mnie widać. I powiem, że widać kawał rewelacyjnej fotki.
Moje zdanie jest takie, że modelka nie potrzebuje tego odciągającego uwagę gada.
Chyba wolałbym fotki bez tego paskudnika. Ale cóż temat tematem.
Gratulacje super foty :)

malkon
04-06-2012, 14:08
Moje zdanie jest takie, że modelka nie potrzebuje tego odciągającego uwagę gada.
Chyba wolałbym fotki bez tego paskudnika. Ale cóż temat tematem.
Gratulacje super foty :)

Moim zdaniem gad pasuje - dziewczyna ma egzotyczną urodę. Świetne zdjęcie - czekam na więcej :)

agatatoja
04-06-2012, 15:52
teraz widac :) fajny wąż :>

mOSAd
06-06-2012, 21:34
Fajny wąż, fajna modelka. Razem niekoniecznie. Chodzi głównie o połączenie z tą sukienką. Jakieś koronki, guziki - czerń i niebieski - a gad w swoich barwach i plamkach. Makijaż także nie bardzo gadzi. Do węża pasuje jedynie bransoleta. A nie pasuje do sukienki. Dobra robota, ale nie rewelacyjna.

PS. Oceniając w kategoriach glamour oczywiście. Trudno mi zdjęcie potraktować czysto portretowo.