Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Satveer

Domyślnie Satveer

Wczoraj mialem przyjemnosc popracowac w studio z bardzo fajna modelka, Satveer. Rodzce jej pochodza z Indii ale ona urodzila sie juz w UK (jej rodzice emigrowali do UK i w UK sie poznali) Bardzo ciekawa dziewczyna. W 2010 roku zostala TOP 10 Model Azji Południowej - fajnie Przyjechala do mnie z Southampton i byla przerazona Na szczescie rownie odwazna i pewna siebie dlatego udalo jej sie przelamac lek przed wezem i... sami ocencie.

Dzis tylko jedno ale juz niebawem caly set

Dzieki!

Domyślnie

U mnie widac i na kapie i iphone-ie ipad-zie i na laptopie wiec chyba cos u ciebie. Czy ktos jeszcze ma ten problem?

Domyślnie

Widać zdjęcie

Co do samego zdjęcia świetne Czekam na więcej Niezły klimat
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

U mnie widać. I powiem, że widać kawał rewelacyjnej fotki.
    Moje zdanie jest takie, że modelka nie potrzebuje tego odciągającego uwagę gada.
    Chyba wolałbym fotki bez tego paskudnika. Ale cóż temat tematem.
    Gratulacje super foty
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez twiendlocha Zobacz posta
    Moje zdanie jest takie, że modelka nie potrzebuje tego odciągającego uwagę gada.
    Chyba wolałbym fotki bez tego paskudnika. Ale cóż temat tematem.
    Gratulacje super foty
    Moim zdaniem gad pasuje - dziewczyna ma egzotyczną urodę. Świetne zdjęcie - czekam na więcej

Domyślnie

Fajny wąż, fajna modelka. Razem niekoniecznie. Chodzi głównie o połączenie z tą sukienką. Jakieś koronki, guziki - czerń i niebieski - a gad w swoich barwach i plamkach. Makijaż także nie bardzo gadzi. Do węża pasuje jedynie bransoleta. A nie pasuje do sukienki. Dobra robota, ale nie rewelacyjna.

PS. Oceniając w kategoriach glamour oczywiście. Trudno mi zdjęcie potraktować czysto portretowo.

Uprawnienia umieszczania postów