PDA

Zobacz pełną wersję : [ Pozostałe ] ostry dyzur

Rikardo
02-06-2012, 04:44
http://img546.imageshack.us/img546/3517/dsc3414ggg.jpg

kazdy komentarz nagradzamy darmowa wizyta w klinice :D

Celeborn
02-06-2012, 06:09
jakieś strasznie mydło wyszło.

Rikardo
04-06-2012, 22:27
na poczatku bylo mydlo, na ''koncu'' bedzie ''brzytwa'' :)

mOSAd
13-06-2012, 05:57
Widać, że zdjęcia przedmiotów to niełatwy temat. Póki co jest słabiutko. Przede wszystkim z oświetleniem. Ale i myślą przewodnią.

mOSAd
14-06-2012, 16:49
Nowa ekspozycja w nowo otwartej galerii. Stoi trzech gości przed obrazem. Stoją, marszczą brwi, od czasu do czasu któryś drapnie się po głowie, a inny odchrząknie. Pełne skupienie.
Mija pięć minut, a oni stoją.
Mija dziesięć, a oni stoją.
Mija pół godziny, więc już zaczynają przestępować z nogi na nogę, ale nie odchodzą.
W końcu jeden nie wytrzymuje i mówi:
- Przepraszam, ale nie rozumiem tego dzieła, może któryś z Panów mi je wytłumaczy?
Dwaj pozostali spojrzeli po sobie, po ich obliczach przemknęło stado zmarszczek, świadczących o ambiwalentnych uczuciach. Jeden postanowił się zlitować w końcu:
- Moim zdaniem widzimy tu walkę dobra i zła, czystości i zepsucia. Obraz jest optymistyczny, gdyż dobro tryumfuje.
Milczący do tej pory facet spojrzał zdziwiony, odchrząknął, chwilę się zastanowił i kiedy skupiły się na nim twarze pozostałych, mówi:
- Panowie, jestem elektrykiem. To co Panowie widzicie, to rama obrazu. Tło jest białe, bo ściana pod spodem jest biała. W środku to czarne koło to pokrywka od puszki elektrycznej. Rozumiem, że panowie do mnie dołączyli dla towarzystwa, ale ja się po prostu zastanawiam, jak tu oświetlenie lepiej rozprowadzić.

mOSAd
15-06-2012, 01:38
Wiem, że nie powinienem...

別れ

;)