PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] w oczekiwaniu...

darek_d
26-05-2012, 20:59
na pierwsze branie. Z dzisiejszego wypadu na rybki.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img820.imageshack.us/img820/6176/26051.jpg)

darko
26-05-2012, 22:27
Fota przyjemna a jak rybki ?

paul.g.85
26-05-2012, 22:30
ta woda na środku jakaś dziwnie się prezentuje...
Ale ogólnie to lubię te podlaskie klimaty ;) zwłaszcza jak są w dobrym wydaniu

darek_d
26-05-2012, 22:36
Fota przyjemna a jak rybki ?

Średnio, dałem trochę ciała. Siedziałem na białą rybkę, ale z rana nic nie brało. Tak więc chwyciłem swój ulubiony spining i poszedłem poszukać zębatych i to był dobry wybór. Może okazu nie złowiłem, ale frajdy miałem co nie miara bo naprawdę często uderzały, trochę za późno ruszyłem, przed wschodem Narew, aż kipiała ;)

darek_d
26-05-2012, 22:38
ta woda na środku jakaś dziwnie się prezentuje...
Ale ogólnie to lubię te podlaskie klimaty ;) zwłaszcza jak są w dobrym wydaniu

To zatoczka i woda tam dość "brudna", chyba, że coś innego rzuciło Ci się w oczy...

darko
26-05-2012, 22:39
Średnio, dałem trochę ciała. Siedziałem na białą rybkę, ale z rana nic nie brało. Tak więc chwyciłem swój ulubiony spining i poszedłem poszukać zębatych i to był dobry wybór. Może okazu nie złowiłem, ale frajdy miałem co nie miara bo naprawdę często uderzały, trochę za późno ruszyłem, przed wschodem Narew, aż kipiała ;)
Ze spiningiem jest fajna zabawa :) a jeszcze przyjemniej jak można potem coś na patelnie wrzucić.
Ja już dawno nigdzie z wędką nie byłem :(

darek_d
26-05-2012, 22:46
Ze spiningiem jest fajna zabawa :) a jeszcze przyjemniej jak można potem coś na patelnie wrzucić.
Ja już dawno nigdzie z wędką nie byłem :(

To mój pierwszy wypad po rocznej przerwie, a kiedyś ze spiningiem kilka razy w tygodniu bywałem...a teraz z aparatem szybciej wyskoczę niż wędką. Chociaż po dzisiejszym dniu hm.. na pewno powtórzę w tym roku spiningowe wypady zwłaszcza jak mgiełki się zaczną.

darko
26-05-2012, 22:52
Ja muszę chociaż kuzyna zgarnąć i pojechać do portu w Gdyni i posiedzieć sobie z wędką dla relaksu

Nikonozaur
26-05-2012, 23:22
Fajny, poranny strzał z dobrymi kolorami i nastrojem. Ja tam nie mam pytań.
Na rybki też słyszę miłe miejsce... Wczoraj kolega w ramach pozimowego rozprostowywania wędek popłyną pociągać woblera i w krótkim czasie złowił szczupaka (54cm) i suma 10,5 kg (żaden cud, jest tu ich sporo). Sum po ważeniu wrócił do wody. ;)

Hoobie
26-05-2012, 23:52
Przyjemny dla oka strzał.
Pewnie nieźle się działo na niebie tuż przed wschodem słońca ;)

darek_d
27-05-2012, 17:06
Przyjemny dla oka strzał.
Pewnie nieźle się działo na niebie tuż przed wschodem słońca ;)

No właśnie przed wschodem nie było nic ciekawego, dlatego skupilem się na rybkach