Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie w oczekiwaniu...

na pierwsze branie. Z dzisiejszego wypadu na rybki.

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Fota przyjemna a jak rybki ?
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

ta woda na środku jakaś dziwnie się prezentuje...
    Ale ogólnie to lubię te podlaskie klimaty zwłaszcza jak są w dobrym wydaniu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Fota przyjemna a jak rybki ?
    Średnio, dałem trochę ciała. Siedziałem na białą rybkę, ale z rana nic nie brało. Tak więc chwyciłem swój ulubiony spining i poszedłem poszukać zębatych i to był dobry wybór. Może okazu nie złowiłem, ale frajdy miałem co nie miara bo naprawdę często uderzały, trochę za późno ruszyłem, przed wschodem Narew, aż kipiała
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paul.g.85 Zobacz posta
    ta woda na środku jakaś dziwnie się prezentuje...
    Ale ogólnie to lubię te podlaskie klimaty zwłaszcza jak są w dobrym wydaniu
    To zatoczka i woda tam dość "brudna", chyba, że coś innego rzuciło Ci się w oczy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Średnio, dałem trochę ciała. Siedziałem na białą rybkę, ale z rana nic nie brało. Tak więc chwyciłem swój ulubiony spining i poszedłem poszukać zębatych i to był dobry wybór. Może okazu nie złowiłem, ale frajdy miałem co nie miara bo naprawdę często uderzały, trochę za późno ruszyłem, przed wschodem Narew, aż kipiała
    Ze spiningiem jest fajna zabawa a jeszcze przyjemniej jak można potem coś na patelnie wrzucić.
    Ja już dawno nigdzie z wędką nie byłem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Ze spiningiem jest fajna zabawa a jeszcze przyjemniej jak można potem coś na patelnie wrzucić.
    Ja już dawno nigdzie z wędką nie byłem
    To mój pierwszy wypad po rocznej przerwie, a kiedyś ze spiningiem kilka razy w tygodniu bywałem...a teraz z aparatem szybciej wyskoczę niż wędką. Chociaż po dzisiejszym dniu hm.. na pewno powtórzę w tym roku spiningowe wypady zwłaszcza jak mgiełki się zaczną.

Domyślnie

Ja muszę chociaż kuzyna zgarnąć i pojechać do portu w Gdyni i posiedzieć sobie z wędką dla relaksu

Domyślnie

Fajny, poranny strzał z dobrymi kolorami i nastrojem. Ja tam nie mam pytań.
    Na rybki też słyszę miłe miejsce... Wczoraj kolega w ramach pozimowego rozprostowywania wędek popłyną pociągać woblera i w krótkim czasie złowił szczupaka (54cm) i suma 10,5 kg (żaden cud, jest tu ich sporo). Sum po ważeniu wrócił do wody.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Przyjemny dla oka strzał.
    Pewnie nieźle się działo na niebie tuż przed wschodem słońca
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów