Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Las Birnam
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/05/birnam-1.jpg
źródło (http://www.stroop.pl/foto/birnam.jpg)
Dzięki za wszelkie uwagi.
Bajkowy klimat i światło, ale jak byś dodał lewa stronę równej wielkości co prawą - wtedy byłoby to zdjęcie kompletne.
RobertSoul
13-05-2012, 16:39
Łaaa ! :) świetny klimacik ! Czy to jest czeska szwajcaria ? Pytam z ciekawości bo na jesień planuje wyjazd w tamte rejony :)
Quakerek
13-05-2012, 16:51
ładny klimat udało Ci się zamknąć w fajnym kadrze - podoba mi się.
Trochę mistycznie i groźnie. Może się podobać.
Bajkowy klimat i światło, ale jak byś dodał lewa stronę równej wielkości co prawą - wtedy byłoby to zdjęcie kompletne.
Dzięki za tę uwagę, rzeczywiście coś mi nie dawało spokoju i to jest to :)
Łaaa ! :) świetny klimacik ! Czy to jest czeska szwajcaria ? Pytam z ciekawości bo na jesień planuje wyjazd w tamte rejony :)
To jest Czeski Raj, do Szwajcarii już nie zdążyłem, bo za dużo fajnych rzeczy w Raju było. Ale szwajcarię też muszę zobaczyć, tylko że chyba właśnie poza sezonem trzeba.
Sorry, muszę sam siebie poprawić, to Adršpašskoteplické skály a nie Český ráj. Bardzo podobnie miejscami, chociaż monumentalizm skał w Adrspachu jest niezwykły.
tbogdanowicz
13-05-2012, 17:01
Bajka, ale lewa strona lekko za jasna i za dużo góry, przez co nie ma wystarczająco mrocznego efektu.
Kadr ok. Wszystko ok. Świetny obraz.
katatjuta
13-05-2012, 18:15
Świetnie się dzieje w kadrze. Światło mgła czego więcej trzeba. Zastanawia mnie tylko obróbka. Nie że jest zła tylko ciekawie pokazane.
Nikonozaur
13-05-2012, 18:24
Dobre warunki trafiłeś, klimaciku tej pracy odmówić nie można. Czuję, ze coś tam jeszcze zobaczymy stamtąd. ;)
Świetne!miejsce z potencjałem!
Uwaga Loctera słuszną się wydaje :-) ja widziałbym to delikatniej mniej wyostrzone :-)
krzysztofz24
13-05-2012, 20:06
Swiatlo I mgielki wspaniale czaruja na tej focie.
Bartekkw
13-05-2012, 21:39
bardzo dobre - świetny klimat
Świetne - w kwadracie bez lewej tez wygląda świetnie, ma bardziej zrównoważoną tonację.
Więcej lewej, więcej lewej!!! Poza tym jest bardzo fajnie.
maniak666
13-05-2012, 23:29
Jedne z lepszych stamtąd jakie było mi oglądać.
Świetne miejsce i klimat.Pozdrawiam