Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Las Birnam

Domyślnie Las Birnam

Dzięki za wszelkie uwagi.

Domyślnie

Bajkowy klimat i światło, ale jak byś dodał lewa stronę równej wielkości co prawą - wtedy byłoby to zdjęcie kompletne.

Domyślnie

Łaaa ! świetny klimacik ! Czy to jest czeska szwajcaria ? Pytam z ciekawości bo na jesień planuje wyjazd w tamte rejony

Domyślnie

ładny klimat udało Ci się zamknąć w fajnym kadrze - podoba mi się.

Domyślnie

Trochę mistycznie i groźnie. Może się podobać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Bajkowy klimat i światło, ale jak byś dodał lewa stronę równej wielkości co prawą - wtedy byłoby to zdjęcie kompletne.
    Dzięki za tę uwagę, rzeczywiście coś mi nie dawało spokoju i to jest to

Cytat Zamieszczone przez RobertSoul Zobacz posta
    Łaaa ! świetny klimacik ! Czy to jest czeska szwajcaria ? Pytam z ciekawości bo na jesień planuje wyjazd w tamte rejony
    To jest Czeski Raj, do Szwajcarii już nie zdążyłem, bo za dużo fajnych rzeczy w Raju było. Ale szwajcarię też muszę zobaczyć, tylko że chyba właśnie poza sezonem trzeba.

Sorry, muszę sam siebie poprawić, to Adršpašskoteplické skály a nie Český ráj. Bardzo podobnie miejscami, chociaż monumentalizm skał w Adrspachu jest niezwykły.
    Ostatnio edytowane przez stroop ; 13-05-2012 o 17:03

Domyślnie

Bajka, ale lewa strona lekko za jasna i za dużo góry, przez co nie ma wystarczająco mrocznego efektu.

Domyślnie

Kadr ok. Wszystko ok. Świetny obraz.

Domyślnie

Świetnie się dzieje w kadrze. Światło mgła czego więcej trzeba. Zastanawia mnie tylko obróbka. Nie że jest zła tylko ciekawie pokazane.

Domyślnie

Dobre warunki trafiłeś, klimaciku tej pracy odmówić nie można. Czuję, ze coś tam jeszcze zobaczymy stamtąd.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów