Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Kinga [konradkkk]
konradkkk
11-05-2012, 09:49
no to takie coś:
modelka: Kinga Klepacka
wizaż: Koleta Gabrysiak
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://galeria.olympusclub.pl/albums/userpics/15075/DSC_0470.jpg)
niestety bardziej uwage przyciąga kiciuś. Co nie zmienia faktu że dziewcze urody przecudnej :)
PaulGilbert
11-05-2012, 10:01
Ogólnie jestem na nie. Byłoby super gdyby to były dwa odrębne zdjęcia. Tutaj nie bardzo wiadomo co jest głównym motywem czy to kot czy modelka. Poza tym te duże oczy kocie w zestawianiu perspektywy z oczami modelki jakoś mi się wydają przerażające. Czuję się jakbym był obserwowany ;-)
Dla mnie ekstra. Szkoda tylko czubka głowy uciętego. Może wtedy kocie nie było by na pierwszym planie tylko które kocie mam na mysli hmm
spiritwood
11-05-2012, 10:13
A mnie nic nie szkoda. Uważam, że zdjęcie jest bardzo udane. Oba kociaki wyszły bardzo korzystnie, technicznie bez zarzutu, kompozycyjnie ładnie.
Dobre zdjęcie.
Bardzo ładne oczęta ;)
Zdjęcie mi się podoba choć rzeczywiście kociak wysuwa się na pierwszy plan.
Bardzo udane zdjęcie tym razem. Dla mnie pierwsze skrzypce może grać kot Behemot - nie ma problemu. Nie odpowiada mi błyszcząca się dłoń, zupełnie o innej fakturze niż cera twarzy. Jakby tam inne światło było lub zabrakło jakiejś obróbki. Albo jakby była w oliwce. A całe zdjęcie matowe. Niezbyt szczęśliwe cięcie góry kadru, ale lepiej się nie da niestety przy tej kompozycji i trzeba to przeboleć. Modelka cudowna.
Tego spojrzenia nie można łatwo zapomnieć... Świetnie złapane, konwersja delikatna, nie odciąga uwagi, jest pięknie!
dziadzior
17-05-2012, 22:50
szkoda ,ze kot się wkradł w kadr . Uroda modelki łoooo .
A mnie nic nie szkoda. Uważam, że zdjęcie jest bardzo udane. Oba kociaki wyszły bardzo korzystnie, technicznie bez zarzutu, kompozycyjnie ładnie.
Dobre zdjęcie.
mi się też podoba
W zestawieniu z TAKĄ Modelką kot dostał zeza.
I to jest prawidłowe.
BW ok.
Kadr nie.