Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Kinga [konradkkk]

no to takie coś:

modelka: Kinga Klepacka
    wizaż: Koleta Gabrysiak

Domyślnie

niestety bardziej uwage przyciąga kiciuś. Co nie zmienia faktu że dziewcze urody przecudnej

Domyślnie

Ogólnie jestem na nie. Byłoby super gdyby to były dwa odrębne zdjęcia. Tutaj nie bardzo wiadomo co jest głównym motywem czy to kot czy modelka. Poza tym te duże oczy kocie w zestawianiu perspektywy z oczami modelki jakoś mi się wydają przerażające. Czuję się jakbym był obserwowany
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Dla mnie ekstra. Szkoda tylko czubka głowy uciętego. Może wtedy kocie nie było by na pierwszym planie tylko które kocie mam na mysli hmm

Domyślnie

A mnie nic nie szkoda. Uważam, że zdjęcie jest bardzo udane. Oba kociaki wyszły bardzo korzystnie, technicznie bez zarzutu, kompozycyjnie ładnie.
    Dobre zdjęcie.
    Pinot Noir

aortamag.pl

Domyślnie

Bardzo ładne oczęta
    Zdjęcie mi się podoba choć rzeczywiście kociak wysuwa się na pierwszy plan.
    D700/D300s/D50

Domyślnie

Bardzo udane zdjęcie tym razem. Dla mnie pierwsze skrzypce może grać kot Behemot - nie ma problemu. Nie odpowiada mi błyszcząca się dłoń, zupełnie o innej fakturze niż cera twarzy. Jakby tam inne światło było lub zabrakło jakiejś obróbki. Albo jakby była w oliwce. A całe zdjęcie matowe. Niezbyt szczęśliwe cięcie góry kadru, ale lepiej się nie da niestety przy tej kompozycji i trzeba to przeboleć. Modelka cudowna.

Domyślnie

Tego spojrzenia nie można łatwo zapomnieć... Świetnie złapane, konwersja delikatna, nie odciąga uwagi, jest pięknie!

Domyślnie

szkoda ,ze kot się wkradł w kadr . Uroda modelki łoooo .
    FX

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritwood Zobacz posta
    A mnie nic nie szkoda. Uważam, że zdjęcie jest bardzo udane. Oba kociaki wyszły bardzo korzystnie, technicznie bez zarzutu, kompozycyjnie ładnie.
    Dobre zdjęcie.
    mi się też podoba

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów