Zobacz pełną wersję : Australia
Witam szukam dobrego przewodnika po Australii, może ktoś coś poleci.
Napisz do Yanluka (http://forum.nikoniarze.pl/member.php?u=13058) ;)
A jak chcesz knige to ja lubie Lonely Planet.
Jest może wydanie PL lonely planet.
2pompony
04-05-2012, 15:20
Nie wiem jak tam o Australii, ale mam przewodnik po Arizonie wydawnictwa Insight Guides i jestem nim naprawdę oczarowany. Mnóstwo tego, co w przewodniku ma być, plus serwis zdjęciowy zwalający z nóg. Całość świetnie oprawiona, ale książka ma 380 stron, więc kieszonkowa pozycja to to nie jest.
Przwodnik po Australii.
Checsz przewdodnik po miastach? Campingach? Gorach? Plazach? Przewodnik 4x4? Przewodnik 4x4 z przyczepa?
Troche bedziesz musial bardziej sprecyzowac w jaki sposob chcesz zwiedzac AUS.
mirekkania
20-05-2012, 23:13
Miałem kilka przewodników po Australii w ręku i najlepiej sprawdzają się broszury lokalnych biur podróży + konsultacja z tubylcami.
Na poczatek warto kupić, Lonely Planet, albo Pascala, a potem orientować sie na miejscu.
Miałem kilka przewodników po Australii w ręku i najlepiej sprawdzają się broszury lokalnych biur podróży + konsultacja z tubylcami.
Na poczatek warto kupić, Lonely Planet, albo Pascala, a potem orientować sie na miejscu.
Dokladnie tak. I tez w zaleznosci od srodka lokomocji uwzglednic trzeba pogoda, szczegolnie gdy chce sie "zwiedzac" srodkowa i polnocna Australie.