Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Australia

Domyślnie Australia

Witam szukam dobrego przewodnika po Australii, może ktoś coś poleci.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Napisz do Yanluka

A jak chcesz knige to ja lubie Lonely Planet.

Domyślnie

Jest może wydanie PL lonely planet.
    Ostatnio edytowane przez kondziu ; 04-05-2012 o 14:37

Domyślnie

Nie wiem jak tam o Australii, ale mam przewodnik po Arizonie wydawnictwa Insight Guides i jestem nim naprawdę oczarowany. Mnóstwo tego, co w przewodniku ma być, plus serwis zdjęciowy zwalający z nóg. Całość świetnie oprawiona, ale książka ma 380 stron, więc kieszonkowa pozycja to to nie jest.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Przwodnik po Australii.
    Checsz przewdodnik po miastach? Campingach? Gorach? Plazach? Przewodnik 4x4? Przewodnik 4x4 z przyczepa?

Troche bedziesz musial bardziej sprecyzowac w jaki sposob chcesz zwiedzac AUS.
    Fuji: X100, X-Pro1, X-T2

Domyślnie

Miałem kilka przewodników po Australii w ręku i najlepiej sprawdzają się broszury lokalnych biur podróży + konsultacja z tubylcami.
    Na poczatek warto kupić, Lonely Planet, albo Pascala, a potem orientować sie na miejscu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekkania Zobacz posta
    Miałem kilka przewodników po Australii w ręku i najlepiej sprawdzają się broszury lokalnych biur podróży + konsultacja z tubylcami.
    Na poczatek warto kupić, Lonely Planet, albo Pascala, a potem orientować sie na miejscu.
    Dokladnie tak. I tez w zaleznosci od srodka lokomocji uwzglednic trzeba pogoda, szczegolnie gdy chce sie "zwiedzac" srodkowa i polnocna Australie.
    Fuji: X100, X-Pro1, X-T2

Uprawnienia umieszczania postów