Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] DINNER or SUPPER?
christipoher
28-04-2012, 18:54
nie jest to co prawda ani glamour ani beauty ale konceptualna sesja, która będzie w większej całości za kilka tygodni, światełko dość proste, kilka filtrów- hollywood frost na górze, białą dyfuzja na tył, 3 światełka ogółem, z tego co tu widze troche mi jakość niszczy na tle w podglądzie i lekka pixeloza sie robi, ale nie ma tragedii
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img163.imageshack.us/img163/8990/rybaprosta1nikon.jpg)
tak dobre foto mi umknęło świetny pomysł dobry model extra!
pietrobas
04-05-2012, 19:08
Ha! super! może trochę za duża winieta, ale motyw świetny
Świetny pomysł. Nawet nie drażnią agrafki z samochodowej apteczki.
foto-oko
05-05-2012, 23:42
Witam,
dobre zdjęcie reklamowe. Sporo można treści podłożyć. Dobre rzemioslo, dobre swiatlo, precyzja itd.
pozdrawiam
Ja również, po wielokrotnej już tu obecności, jestem na tak. Świetna praca, przygotowana z pieczołowitością i zrealizowana z konkretnym, zdecydowanym śladem autora w obróbce. To jest zdjęcie unikalne, rozpoznawalne i na bardzo wysokim poziomie. Dodatkowo jest uniwersalne w przekazie i można je zinterpretować na wiele sposobów. Jednocześnie nie daje wrażenia kadru teatralnego o dziwo. Chętnie widziałbym więcej tego typu smakowitych dań w naszej forumowej kuchni.
christipoher
25-05-2012, 12:36
dziękuję za miłe słowa, jak już dokończę pełny projekt to wrzucę jeszcze kilka zdjęć jako cały set. dodam tylko dla ciekawostki, że poza punktowym wyostrzeniem nie ma tam ani grama photoshopa
Fajna fotka, model, proste swiatlo, kadr i przekaz, wszystko mi gra
pozdrowionka
chichot_losu
24-06-2012, 23:39
Ów sesyjka zapowiada się smakowicie ;)
Ciekawa jestem kolejnych koncepcji.
Model o bardzo plastycznej twarzy i mimice.
Światło - pierwsza klasa.
Tylko dlaczego lewy kant stołu wydaje się jakiś taki obgryziony? ;)