Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie DINNER or SUPPER?

nie jest to co prawda ani glamour ani beauty ale konceptualna sesja, która będzie w większej całości za kilka tygodni, światełko dość proste, kilka filtrów- hollywood frost na górze, białą dyfuzja na tył, 3 światełka ogółem, z tego co tu widze troche mi jakość niszczy na tle w podglądzie i lekka pixeloza sie robi, ale nie ma tragedii
    Ostatnio edytowane przez christipoher ; 28-04-2012 o 18:58
    D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm

Domyślnie

tak dobre foto mi umknęło świetny pomysł dobry model extra!

Domyślnie

Ha! super! może trochę za duża winieta, ale motyw świetny
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Świetny pomysł. Nawet nie drażnią agrafki z samochodowej apteczki.

Domyślnie

Witam,
    dobre zdjęcie reklamowe. Sporo można treści podłożyć. Dobre rzemioslo, dobre swiatlo, precyzja itd.
    pozdrawiam

Domyślnie

Ja również, po wielokrotnej już tu obecności, jestem na tak. Świetna praca, przygotowana z pieczołowitością i zrealizowana z konkretnym, zdecydowanym śladem autora w obróbce. To jest zdjęcie unikalne, rozpoznawalne i na bardzo wysokim poziomie. Dodatkowo jest uniwersalne w przekazie i można je zinterpretować na wiele sposobów. Jednocześnie nie daje wrażenia kadru teatralnego o dziwo. Chętnie widziałbym więcej tego typu smakowitych dań w naszej forumowej kuchni.

Domyślnie

dziękuję za miłe słowa, jak już dokończę pełny projekt to wrzucę jeszcze kilka zdjęć jako cały set. dodam tylko dla ciekawostki, że poza punktowym wyostrzeniem nie ma tam ani grama photoshopa
    D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm

Oszczędny w słowach Awatar jungli
    Miasto
    Wolne Miasto Gdansk

Domyślnie

Fajna fotka, model, proste swiatlo, kadr i przekaz, wszystko mi gra

pozdrowionka
    Member of ABCDEFG POLSKA.

Domyślnie

Ów sesyjka zapowiada się smakowicie
    Ciekawa jestem kolejnych koncepcji.
    Model o bardzo plastycznej twarzy i mimice.
    Światło - pierwsza klasa.
    Tylko dlaczego lewy kant stołu wydaje się jakiś taki obgryziony?

Uprawnienia umieszczania postów