Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Niunia
grzegorzant
04-04-2012, 22:33
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img221.imageshack.us/img221/1425/iv013bgu.jpg)
PaulGilbert
04-04-2012, 23:21
Ależ odrosty...
remiksson
05-04-2012, 12:48
o matko... za Paulem...
Prawa ręka modelki (ta po lewej stronie kadru) wyraźnie niedoświetona w stosunku do reszty widocznego ciała modelki.
grzegorzant
05-04-2012, 14:31
co do odrostów hmmm ... szkoda, że Ona tego nie słyszy - tak się fryzjerka napracowała :)
co do rzekomo niedoświetlonej ręki - czy wszystko musi być zawsze doświetlone równo ?? :)
Poza tym, u mnie na ekranie jest niemal identycznie tzn lewa i prawa.
Nie podoba się ani światlo ani tło ani "gra" modelki i przepraszając za brutalność, ale nie wiem czemu to zdjęcie kojarzy mi się z porożem jelenia na ścianie
samson09
05-04-2012, 15:51
I jakie włosy pod pachami :) fuj.
remiksson
05-04-2012, 16:14
co do odrostów hmmm ... szkoda, że Ona tego nie słyszy - tak się fryzjerka napracowała :)
To szkoda, że nie słyszy tego szefowa owej fryzjerki :) Gdyby fryzjerka zrobiła coś takiego na głowie mojej dziewczyny, osobiście zrobiłbym wszystko aby ją zwolnili (fryzjerkę, nie dziewczyne) :) A juz na pewno nie zapłaciłbym za taka usługę :)
co do rzekomo niedoświetlonej ręki - czy wszystko musi być zawsze doświetlone równo ?? :)
Poza tym, u mnie na ekranie jest niemal identycznie tzn lewa i prawa.
Nie nie zawsze musi :) Ale w tym wypadku wypadałoby, bo niestety ani kadr ani gra modelki nie powalają, więc przynajmniej światło mogłoby być lepsze :)
Jacenty Z.
06-04-2012, 02:29
No proszę, odrosty, poroże, a ja się głupi 10 razy zastanawiam zanim powiem mojej drugiej połowie, że się świeci, gdy nałożyła za dużo kremu;)
Mi to się kojarzy bardziej z jakimś hinduistycznym bóstwem wielorękim (Wisznu? przepraszam wyznawców za moją ignorancję w temacie) czy indiańskim Ptakiem Grzmotu:)
Na pocieszenie dla Pani dzielnie pozującej tutaj dowcip w temacie niedawno zasłyszany:
- Co oznaczają odrosty u blondynki?
- Że mózg jeszcze walczy:)
Ciekawa góra tej sukienki, ładnie koresponduje z biżuterią.
2pompony
06-04-2012, 03:22
I jak nie kochać takiego forum? Gość się spytał jak tam zdjęcie, to mu powiedzieli że ma wieśniackie fryzury za które w wielkim świecie się zwalnia fryzjerów, pardą, stylistów. Ot, niewymuszona elegancja w każdem calu, jak to zwykle na dzielni.
Nie pękaj Autorze, tylko pokaż jakieś następne.
To szkoda, że nie słyszy tego szefowa owej fryzjerki :) Gdyby fryzjerka zrobiła coś takiego na głowie mojej dziewczyny, osobiście zrobiłbym wszystko aby ją zwolnili (fryzjerkę, nie dziewczyne) :) A juz na pewno nie zapłaciłbym za taka usługę :)
Ostatnio wchodzę do fryzjera, a tam cennik:
1. strzyżenie męskie - 30 zł,
2. strzyżenie męskie -kreatywne - 65 zł.
może to miało być to drugie, a Ty się czepiasz? ;)
Zdjęcie, jak zdjęcie. Mimo wszystko "image" modelki nie buduje. Takie trochę brutalne się wydaje.
ps. jak do tej pory, nikt mi nie wytłumaczył różnicy pomiędzy 30 a 65 zł.
Szturmowiec
06-04-2012, 22:51
Niuni może się podobać... :)
grzegorzant
07-04-2012, 16:02
I jak nie kochać takiego forum? Gość się spytał jak tam zdjęcie, to mu powiedzieli że ma wieśniackie fryzury za które w wielkim świecie się zwalnia fryzjerów, pardą, stylistów. Ot, niewymuszona elegancja w każdem calu, jak to zwykle na dzielni.
Nie pękaj Autorze, tylko pokaż jakieś następne.
szkoda, że nie widzieliście bakstejdżu :)