Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Niunia

Domyślnie

Ależ odrosty...
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

o matko... za Paulem...
    Prawa ręka modelki (ta po lewej stronie kadru) wyraźnie niedoświetona w stosunku do reszty widocznego ciała modelki.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

co do odrostów hmmm ... szkoda, że Ona tego nie słyszy - tak się fryzjerka napracowała
    co do rzekomo niedoświetlonej ręki - czy wszystko musi być zawsze doświetlone równo ??
    Poza tym, u mnie na ekranie jest niemal identycznie tzn lewa i prawa.
    ff

Domyślnie

Nie podoba się ani światlo ani tło ani "gra" modelki i przepraszając za brutalność, ale nie wiem czemu to zdjęcie kojarzy mi się z porożem jelenia na ścianie

Domyślnie

I jakie włosy pod pachami fuj.
    Trochę tego...trochę tamtego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant Zobacz posta
    co do odrostów hmmm ... szkoda, że Ona tego nie słyszy - tak się fryzjerka napracowała
    To szkoda, że nie słyszy tego szefowa owej fryzjerki Gdyby fryzjerka zrobiła coś takiego na głowie mojej dziewczyny, osobiście zrobiłbym wszystko aby ją zwolnili (fryzjerkę, nie dziewczyne) A juz na pewno nie zapłaciłbym za taka usługę

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant Zobacz posta
    co do rzekomo niedoświetlonej ręki - czy wszystko musi być zawsze doświetlone równo ??
    Poza tym, u mnie na ekranie jest niemal identycznie tzn lewa i prawa.

Nie nie zawsze musi Ale w tym wypadku wypadałoby, bo niestety ani kadr ani gra modelki nie powalają, więc przynajmniej światło mogłoby być lepsze
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

No proszę, odrosty, poroże, a ja się głupi 10 razy zastanawiam zanim powiem mojej drugiej połowie, że się świeci, gdy nałożyła za dużo kremu

Mi to się kojarzy bardziej z jakimś hinduistycznym bóstwem wielorękim (Wisznu? przepraszam wyznawców za moją ignorancję w temacie) czy indiańskim Ptakiem Grzmotu

Na pocieszenie dla Pani dzielnie pozującej tutaj dowcip w temacie niedawno zasłyszany:
    - Co oznaczają odrosty u blondynki?
    - Że mózg jeszcze walczy

Ciekawa góra tej sukienki, ładnie koresponduje z biżuterią.

Domyślnie

I jak nie kochać takiego forum? Gość się spytał jak tam zdjęcie, to mu powiedzieli że ma wieśniackie fryzury za które w wielkim świecie się zwalnia fryzjerów, pardą, stylistów. Ot, niewymuszona elegancja w każdem calu, jak to zwykle na dzielni.

Nie pękaj Autorze, tylko pokaż jakieś następne.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    To szkoda, że nie słyszy tego szefowa owej fryzjerki Gdyby fryzjerka zrobiła coś takiego na głowie mojej dziewczyny, osobiście zrobiłbym wszystko aby ją zwolnili (fryzjerkę, nie dziewczyne) A juz na pewno nie zapłaciłbym za taka usługę
    Ostatnio wchodzę do fryzjera, a tam cennik:
    1. strzyżenie męskie - 30 zł,
    2. strzyżenie męskie -kreatywne - 65 zł.
    może to miało być to drugie, a Ty się czepiasz?
    Zdjęcie, jak zdjęcie. Mimo wszystko "image" modelki nie buduje. Takie trochę brutalne się wydaje.
    ps. jak do tej pory, nikt mi nie wytłumaczył różnicy pomiędzy 30 a 65 zł.
    Tutaj jest... podpis

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów